Posljednje objave

četvrtak, 1. prosinca 2022. 9. i 10. prosinac rezervirani su za UniSport H2O u Vukovaru!

Pred nama je UniSport H2O - državno sveučilišno prvenstvo u plivanju i vaterpolu, a 9. i 10. prosinca po šesti put zaredom ćemo ga održati u Vukovaru, odnosno na vukovarskim gradskim bazenima (Plivalište Vukovar).

utorak, 29. studenoga 2022. UniSport Futsal (Regija Jug): UNIST očekivano u Futsal Ligi

Posljednje kvalifikacije za UniSport HR Futal Ligu odigrane su danas u Zadru, a između Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Jurja Dobrile u Puli i domaćina Sveučilišta u Zadru kao prvoplasirana ekipa izašli su studenti iz Splita te će tako i ove godine zaigrati u prestižnoj Ligi.

utorak, 29. studenoga 2022. UniSportHR Futsal (Regija Sjever): UNIN se plasirao u Futsal Ligu uz pomoć gol razlike

Varaždin je 28. studenog bio domaćin UniSportHR Futsal kvalifikacija Regije Sjever u kojima su nastupila naše brojačno manje članice - Sveučilište Sjever, Veleučilište u Bjelovaru te Međimursko veleučilište u Čakovcu. Kao prvoplasirana momčad iz susreta su izašli studenti Sveučilišta Sjever.

utorak, 22. studenoga 2022. UniSport Futsal (Regija Istok): Futsal Ligu ponovno će igrati VEVU

Sportska dvorana Borovo Naselje ugostila je 22. studenog studente Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Visoke škole Ivanić-Grad te domaćine Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, a upravo su potonji odličnim igrama izborili direktan plasman u UniSportHR Futsal Ligu.

ponedjeljak, 21. studenoga 2022. UniSportHR Futsal (Regija Centar): TVZ bez poteškoća izborio Futsal Ligu

UniSportHR Futsal sezona službeno je započela današnjim utakmicama Regije Centar u Sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu. Studenti Visoke policijske škole, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te Sveučilišta VERN odigrali su međusobne susrete, a samo je jedna ekipa ostvarila nastup u UniSport Futsal Ligi.

Vidi više...