Posljednje objave

ponedjeljak, 8. kolovoza 2022. EUG 2022: Najsretnije europsko rukometno srebro kakav je svijet vidio

Rukometno srebro na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu osvojile su studentice Sveučilišta u Zagrebu, sa četiri pobjede na turniru bolje su jedino u samom finalu bile studentice Lviv državnog sveučilišta iz Ukrajine.

subota, 6. kolovoza 2022. EUG 2022: Ana Burazer otplivala do prve europske sveučilišne medalje za UniSportZD

S velikom pozornošću pratili smo plivanje na EUG-u, gdje je nastupalo devet hrvatskih predstavnika i Ana Burazer, studentica Sveučilišta u Zadru, koja se nakon osvajanja svih mogućih medalja na UniSport H2O natjecanjima, sada okitila i europskom broncom.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG 2022: Druga medalja u nizu za nogometaše Sveučilišta u Splitu

Nogometna momčad Sveučilišta u Splitu na Europske sveučilište igre u Lodzu stigla je kao posljednji prvak na Igrama u Coimbri 2018 i ozbiljan pretendent na jednu od medalja. Očekivanja su i više nego ispunili osvajajući brončanu medalju, prvu za UNIST na ovim Igrama.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG 2022: UNIZG futsaleri na krovu Europe!

Futsaleri Sveučilišta u Zagrebu savršenim omjerom na turniru osvojili su najsjajnije odličje Europskih sveučilišnih igara u Lodzu.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG2022: Rukomet na pijesku s dva zlata nadmašio uspjeh iz 2019. godine

Rukometašice i rukometaši na pijeksu Sveučilišta u Zagrebu osvojili su duplu titulu na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu te tako nadmašili zlato i broncu iz 2019., kada se povijesno prvo Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku održavalo upravo u Zagrebu.

Vidi više...