Posljednje objave

petak, 17. ožujka 2023. Otvorene prijave za UniSport ViLA-u, volontersku i leadership akademiju Hrvatskog akademskog sportskog saveza!

Postani dio UniSport ViLA-e, volonterske i leadership akademije Hrvatskog akademskog sportskog saveza i stjeći ćeš teorijska i praktična znanja o volontiranju u sportu te biti član kolektiva volontera koji pomažu organizaciji velikih nacionalnih i međunarodnih natjecanja.

srijeda, 15. ožujka 2023. Što je Zaklada UniSport Srce i na koji način možete doprinijeti razvoju sporta i obrazovanja?

Vođeni idejom da je ulaganje u sport i obrazovanje zapravo ulaganje u bolju budućnost, Hrvatski akademski sportski savez, na čelu s upraviteljem Goranom Špremom, osnovao je Zakladu UniSport Srce.

utorak, 7. ožujka 2023. UniSportHR Rukomet: Momčadi UNIZG, UNIOS, UNIN i UNIRI na poluzavršnici izborile nastup na UniSport Finalsima

Novi mjesec započeli smo UniSportHR natjecanjem u rukometu, odnosno rukometnom poluzavršnicom održanom 6. i 7. ožujka u SD Martinovka u Zagrebu. Ovaj studentski sportski događaj okupio je odlične momčadi visokoškolskih ustanova iz cijele zemlje koji su se došli boriti za plasman na UniSport Finals

ponedjeljak, 6. ožujka 2023. UniSportHR Rukomet: U Zagrebu započinju poluzavršni susreti za studente

Natjecanje u rukometu za akademsku godinu 2022./2023. započinje poluzavršnicom za studente, nakon kojih ćemo znati koje će ekipe nastupiti na na nacionalnoj završnici, "final-four" turniru u sklopu UniSport Finalsa, u Poreču.

četvrtak, 2. ožujka 2023. Potpisane prve stipendije Zaklade UniSport Srce

U predivnom prostoru Muzejsko Memorijalnog Centra Dražen Petrović u Zagrebu, 2. ožujka je održana konferencija na medije na kojem smo službeno predstavili Zakladu UniSport Srce te podijelili dvije stipendije našim istaknutim pojedincima Josipi Bebek i Nevenu Zonjiću.

Vidi više...