Natječaj za prijavu kandidata za godišnje nagrade HASS-a

Hrvatski akademski sportski savez poziva pojedince, studentske sportske udruge, članice HASS-a i članove Izvršnog odbora HASS-a na prijavu kandidata za dodjelu godišnjih nagrada HASS za akademsku godinu 2018./2019. 

Prijedlozi za nagradu dostavljaju se e-poštom na adresu info@unisport.hr do 19. siječnja 2020. godine

Nagrade se dodjeluju u sljedećim kategorijama: 1. Pojedinci, sportaši zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj, posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji,  2. Kolektivi zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj, posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji,  3. Pojedinci, sportaši zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj, posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji za sportaše s invaliditetom,  4. Kolektivi zaslužni za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj, posebna nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji za sportaše s invaliditetom,  5. Nastavnik(ca) Tjelesne i zdravstvene kuture u sustavu visokog obrazovanja, zaslužan za doprinos u razvoju i promicanju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj,  6. Volonter(ka) godine, zaslužan za doprinos u razvoju studentskog sporta u Republici Hrvatskoj.  7. Izbornik/trener na visokom učilištu, zaslužan za doprinos u razvoju i promicanje studentskog sporta u Republici Hrvatskoj.  8. Nagrada za Fair Play,  9. Nagrada za životno djelo. 

Obrazac za prijavu kandidata i Pravilnik o dodjeli nagrada možete preuzeti ovdje: https://www.unisport.hr/hr/vrsta-dokumenta/natjecaji
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave