450 studenata iz Hrvatske i inozemstva sudjelovati će u Varaždinu na UniSport PLAYu

Čak 450 studenata i studentica s dvadeset i jednog sveučilišta, veleučilišta i visokoškolske institucije iz Hrvatske i inozemstva sudjelovat će u Varaždinu od 12. do 14. travnja na sportskoj manifestaciji "UniSport PLAY". Studenti sportaši nadmetat će se u tenisu (m/ž), stolnom tenisu (m/ž), šahu (m/ž) i odbojci (ž), a najbolje plasirane momčadi imaju priliku izboriti plasman na poluzavršnicu, odnosno već sada si osigurati nastup na nacionalnoj završnici sveučilišnih sportskih natjecanja sredinom svibnja u Rovinju. 

Sportski program započinje  u petak 12. travnja natjecanjima u tenisu (m/ž)futsalu (m) i odbojci (ž)a odvijat će se od 16 do 22 sata. Uz ova tri sporta, drugog natjecateljskog dana od 9 do 19h će se održavati šahovski turnir (m/ž)a od 9 do 21 sat turnir u stolnom tenisudok će se drugi dio natjecanja u tenisu održavati od 9 do 20, a u odbojci i futsalu od 8 do 22 sata. Sav program će se paralelno odvijati na pet lokacija, odnosno u prostorima STK Varaždin (stolni tenis), TK Varteks (tenis), Hotelu Turist (šah), SD Graberje (odbojka) te Sportskom centru TTS (futsal), ulaz za sve zainteresirane je slobodan, a raspored svih sportskih događanja, kao i rezultate moguće je pratiti na https://www.unisport.hr/hr/sezona/2018-2019

Osim nacionalne konkurencije, ovogodišnje izdanje UniSport PLAY-a ima i internacionalni karakter, kroz odigravanje prvog međunarodnog izdanja UniSport Futsal kupa, na kojem uz domaće ekipe sudjeluju reprezentacije Sveučilišta Primorska iz Kopra (Univerza na Primorskem), Sveučilišta iz Maribora (Univerza Maribor), Sveučilišta u Mostaru te Sveučilišta u Pečuhu (University of Pecz). 

Na ovogodišnjem UniSport PLAY, uz spomenute ekipe iz inozemstva, sudjeluju predstavnici i reprezentacije Sveučilišta Sjever, Fakulteta organizacije i informatike (FOI), Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Dubrovniku, Veleučilišta u Vukovaru, Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Veleučilišta u Karlovcu, Veleučilišta u Gospiću, Veleučilišta u Požegi, Međimurskog veleučilišta, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Veleučilišta VERN' i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave