Suradnja HASS-a i Centra Medelior

Hrvatski akademski sportski savez u suradnji s Centrom Medelior omogućit će hrvatskim sportašima tretmane u svrhu postizanja što boljih rezultata.

Među prvim sportašima koji će koristiti usluge Centra Medelior je Maja Blagojević, judašica koja nas je predstavljala na Univerzijadi u Kineskom Tajpehu i ozlijeđena izgubila borbu za broncu. Nakon Univerzijade Maja je operirala ozlijeđeno koljeno, a uskoro ju čeka i operaciju drugog koljena. Maja je jedna od evidentnih kandidata za medalju na Univerzijadi u Napulju 2019. godine pa joj je putem ovog programa omogućena rehabilitacija nakon operacije koljena i nadamo se brz oporavak kako bi bila spremna za trening i pripreme za nastup na Univerzijadi.

Medelior Maja Blagojevic

Uz Maju, usluge Centra Medelior koristit će i Hrvoje Penava, jedan od najtrofejnijih studenata sportaša, dobitnik godišnje nagrade za promociju studentskog sporta, a danas jedan od najboljih hrvatskih igrača futsala. Nakon studentske karijere tretmani će mu pomoći u procesu oporavka i revitalizacije od napornih treninga i utakmica pred najvažnije utakmice sezone.

Centar Medelior će i u budućnosti pružati podršku studentima sportašima u pripremi i oporavku u svrhu postizanja što boljih rezultata.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave