Kvalifikacijske utakmice za UniSport Futsal Ligu - skupina Jug

U prostorima sportske dvorane "Mocire" u Zadru, u ponedjeljak, 30. studenog i utorak 1. prosinca održat će se kvalifikacijske utakmice UniSport Futsal Lige za skupinu JUG. Osim domaćina, Sveučilišta u Zadru, na terenu će biti i ekipe Veleučilišta u Šibeniku, Veleučilišta u Gospiću te Sveučilišta u Dubrovniku.

Izravno se u ligu kvalificira prvoplasirana od ove četiri ekipe, dok će se drugoplasirana boriti u dodatnim kvalifikacijama, gdje ju čeka ekipa Sveučilišta u Osijeku. U UniSport Futsal Ligu, koju će činiti ukupno osam ekipa, već su kvalificirani prošlogodišnji osvajači medalja, odnosno Sveučilište u ZagrebuSveučilište u Splitu te Veleučilište VERN', a svoj je plasman kao najuspješnija u skupini ISTOK, nedavno osigurala i ekipa Velučilišta u Vukovaru . 

Kao što je već navedeno, susreti će se odigravati u sportskoj dvorani Mocire, a prva će se utakmica održati 30. studenog u 14:00 sati između Veleučilišta u Šibeniku Veleučilišta u Gospiću. Istoga dana u 15 sati sučelit će se domaćin, Sveučilište u ZadruSveučilište u Dubrovniku. Drugoga dana kvalifikacija gledat ćemo četiri utakmice, od kojih će se prva održati u 10:00 sati između Sveučilišta u Dubrovniku Veleučilišta u Gospiću. Sveučilište u Zadru igrat će protiv Veleučilišta u Šibeniku u 11:00 sati, dok će se u 12:00 sati za prolaz u UniSport futsal ligu boriti Šibenčani i Dubrovčani. Posljednja utakmica, nakon koje ćemo znati tko ide izravno u Ligu, a tko će sreću tražiti u dodatnim kvalifikacijama, održat će se u 13:00 sati između Veleučilišta u Gospiću Sveučilišta u Zadru. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave