Stolnotenisači završili prvi dio natjecanja, studentice stigle do odličja

Prvi dan stolnoteniskog turnir u sklopu UniSport Finals, završnice nacionalnih sveučilišnih prvenstava 2022 UniSport Finals završio je u dvorani Intersport u Poreču te su ekipe pokazale najbolje što znaju.

Ženska konkurencija završila je svoje natjecanje te smo saznali prve medaliste UniSport Finalsa. Studentice Sveučilišta u Zagrebu bez prevelike naizvjesnosti prošle su sve prepreke do prvog zlata za svoje sveučilište čime su potvrdile ulogu favorita i višegodišnju dominaciju. Odličan dan imale su i studentice Sveučilišta J.J. Strossmayer koje su se kasno probudile u susretu s Sveučilištem sa Zadrom pa okrenule na pobjedu i s pobjedom nastavile u susretu s Vukovarom. Najzanimljiviji meč bio je onaj za treće mjesto između UNIZD i VEVU, a kao brončane medalistice izašle su studentice Sveučilišta u Zadru. 


Kod studenata su se najboljima iz skupine A pokazali momci Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Dubrovniku, dok su u skupini B vodeće ekipe Sveučilište u Rijeci i Veleučilište u Karlovcu. Sutra s početkom od 9h očekuju nas polufinala ove četiri ekipe kao i borbe za medalju. 

FOTOGALERIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave