Dvostruko badminton zlato otišlo na Sveučilište u Zagreb

U Sportskoj dvorani Intersport u Poreču održana je završnica nacionalnog sveučilišnog prvenstva u badmintonu te smo saznali prvake za akademsku godinu 2021./2022. 

Zlato u ženskoj konkurenciji pripalo je studenticama Sveučilišta u Zagrebu. Ženska badminton ekipa Sveučilišta u Zadru je ponovila prošlogodišnji uspjeh osvojivši drugo mjesto i srebrnu medalju na završnici. Odličnim igrama bez većih poteškoća su prošli grupnu fazu i polufinale te ih je u finalu čekala ekipa Sveučilišta u Zagrebu.U finalu smo gledali zanimljive mečeve između dvije  najbolje ekipe gdje je ipak na kraju slavila ekipa Sveučilišta u Zagrebu. Treće mjesto osvojila je ekipa Sveučilišta u Osijeku. Najboljom igračicom proglašena je Inga Sadaić sa Sveučilišta u Zagrebu, kojoj je ova nagrada prošle godine promakla za jedan bod. 

Nešto drugačiji poredak vidili smo kod studenata - Sveučilište u Zagrebu dominantno je i bez poraza stiglo do zlata, drugo je Sveučilište u Rijeci, koje je jedini poraz zabilježilo u najnapetijem meču turnira upravo protiv studenata iz UNIZG. Brona je otišla oko vrata studentima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Najboljim igračem proglašen je Filip Jagar.

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave