Prijave za EUSA Europska sveučilišna prvenstva 2023 otvorene do 15. veljače

Nakon uspješno održanih Europskih sveučilišnih igara Lodz 2022, pred nama je ljeto pregršt EUSA Europskih prvenstava, a dva takva održat će se u Hrvatskoj - EUSA Combat u Zagrebu te EUSA Futsal u Splitu.

Predviđeni termini Europskih svečilišnih prvenstva kreću od lipnja pa sve do rujna i to u 20 sportova: košarka 3x3, badminton, košarka, rukomet na pijesku, odbojka na pijesku, borilački sportovi judo, karate, kickboxing, taekwondo, nogomet, futsal, golf, rukomet, orijentacijsko trčanje, veslanje, ragbi 7, stolni tenis, tenis, odbojka i vaterpolo.

Najbolji sveučilišni futsaleri i futsalerke Europe nastupit će na EUSA Futsalu u Splitu 18. - 26. srpnja, dok će se EUSA Combat u Zagrebu održat 20. - 23. srpnja i objediniti natjecanja u četiri borilačka sporta - taekwondo, judo, karate i kickboxing. 

Prijave za Combat i Futsal europska prvenstva moguće je napraviti do 15. veljače i to preko preko idućih linkova PRIJAVE FUTSAL | PRIJAVE COMBAT. Ujedno, pozivamo volontere željni da doprinesu organizaciji događaja da se jave na EUSA Volunteer programme ili prate naše objave za više informacija.

Za oba natjecanja postoji veliki interes, budući da će EUSA Combat veličinom biti najbrojnije europsko studentsko prvenstvo ikada održano u Hrvatskoj od preko 1000 sudionika, dok je EUSA Futsal uvijek atraktivno natjecanje te se nadamo punom ždrijebom kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

EUSA predstavnici i tehnički delegati već su posjetili lokalne organizacijske odbore u Zagrebu i Splitu. Više na: EUSA posjet SplituEUSA posjet Zagrebu. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave