Zagreb ili Split: Biraj priliku za volontiranjem između dva Europska sveučilišna prvenstva!

Pridruži se našem timu volontera i osjeti kako je to raditi u organizaciji velikog Europskog prvenstva!

U ponudi imam Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima u Zagrebu (​​20. - 23. srpanj) te Europsko sveučilišno prvenstvo u futsalu u Splitu (18. - 26. srpanj). Tvoja uloga kao volontera biti će ključna u osiguravanju uspješne organizacije turnira i stvaranju nezaboravnog iskustva za sve sudionike. Imat ćeš priliku biti dio uzbuđenja i pozitivne atmosfere te obavljati zadatke poput izrade akreditacija, attachea jednoj od ekipa, brigu o sportskoj dvorani, podrška ceremoniji otvaranja i dodjele medalja, pomoć medijskom timu i još mnogo toga. Bez obzira na trenutne vještine i iskustvo, uvijek postoji uloga za svakoga tko želi sudjelovati.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali volontirati na Europskim sveučilišnim prvenstvima:

  • Iskustvo: Imat ćete jedinstvenu priliku biti uključeni u organizaciju prestižnih sportskih događaja, stjecati vrijedna iskustva i razvijati vještine koje će vam koristiti u budućnosti.
  • Nova poznanstva: Upoznat ćete ljude iz različitih zemalja i dijelova Hrvatske, stvarajući nove prijateljstva i proširujući svoju mrežu kontakata.
  • Timski rad: Volontiranje na ovakvom događaju omogućuje vam rad u multikulturalnom timu, učenje kako surađivati ​​s drugima i doprinositi zajedničkom cilju.
  • Sport: Imat ćete priliku vidjeti utakmice iz blizine i doživjeti atmosferu iz dvorana tijekom prvenstva što je pravi užitak za sportske zaljubljenike
  • Zabava: Volontiranje je prilika za uživanje u druženjima, ljetu i kupanju te raznim zabavnim aktivnostima koje se odvijaju tijekom prvenstva.

Ako želiš postati dio našeg volonterskog tima, molimo te da se prijaviš klikom na linkove, ovisno u kojem gradu želiš volontirati. Svaki link sadrži obrazac za prijavu i dodatne informacije o procesu volontiranja.

ZAGREB 


 

SPLIT 

Vidimo se! 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave