Volonteri prijavite se!

You are here

Trenutno nema događanja na kojima je moguće volontirati

Za sva pitanja kontaktirajte nas na mail ivana.anicic@unisport.hr

„Volonteri su naše zlato!“ 

- izjava je koja se toliko često godinama čuje u redovima UniSporta. Ma, kako i ne bi kada već godinama zahvaljujući našim volonterima uspijevamo za vas organizirati brojne UniSport događaje koje pamtite godinama i zbog kojih se iz godine u godinu natječete, družite sa svojim kolegama iz cijele Hrvatske te stječete nova znanja. Vjerujte, da nema naših volontera – ne bi bilo ni UniSporta, a pogotovo Europskih sveučilišnih igara, čija će okosnica 2016. godine biti upravo oni. Najveći broj volontera do sada bit će angažiran u organizaciji toga događaja, a dobar dio njih s nama je tijekom cijele 

godine kroz sve UniSport događaje – kako kroz one na lokalnoj, tako i one na nacionalnoj razini.

Iz godine u godinu, Hrvatska se pozicionira sve ozbiljnije i sve konkretnije među članicama EUSA-e (Europske sveučilišne sportske organizacije), a tu poziciju najviše duguje upravo volonterima.

Ukoliko i Ti želiš upoznati najzabavniju ekipu najvećega srca, javi nam se na našem webu www.eug2016.com ili www.unisport.hr te postani dijelom tima koji će ispisivati stranice hrvatske sportske povijesti. uvelike dugujemo upravo volonterima. Teško bi bilo nabrojati projekte u kojima su stalno s nama, poput Međunarodne veslačke regate Sv. Duje, europskih sveučilišnih prvenstava, Studentskog dana sporta i još brojnih drugih projekata, koji su uistinu ostvareni isključivo zahvaljujući nepresušnom volonterskom srcu.