Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

subota, 6. kolovoza 2022. EUG 2022: Ana Burazer otplivala do prve europske sveučilišne medalje za UniSportZD

S velikom pozornošću pratili smo plivanje na EUG-u, gdje je nastupalo devet hrvatskih predstavnika i Ana Burazer, studentica Sveučilišta u Zadru, koja se nakon osvajanja svih mogućih medalja na UniSport H2O natjecanjima, sada okitila i europskom broncom.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG 2022: Druga medalja u nizu za nogometaše Sveučilišta u Splitu

Nogometna momčad Sveučilišta u Splitu na Europske sveučilište igre u Lodzu stigla je kao posljednji prvak na Igrama u Coimbri 2018 i ozbiljan pretendent na jednu od medalja. Očekivanja su i više nego ispunili osvajajući brončanu medalju, prvu za UNIST na ovim Igrama.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG 2022: UNIZG futsaleri na krovu Europe!

Futsaleri Sveučilišta u Zagrebu savršenim omjerom na turniru osvojili su najsjajnije odličje Europskih sveučilišnih igara u Lodzu.

četvrtak, 4. kolovoza 2022. EUG2022: Rukomet na pijesku s dva zlata nadmašio uspjeh iz 2019. godine

Rukometašice i rukometaši na pijeksu Sveučilišta u Zagrebu osvojili su duplu titulu na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu te tako nadmašili zlato i broncu iz 2019., kada se povijesno prvo Europsko sveučilišno prvenstvo u rukometu na pijesku održavalo upravo u Zagrebu.

ponedjeljak, 18. srpnja 2022. Službeno otvorene Europske sveučilišne igre 2022!

Svečanim defileom studenata iz cijele Europe, među kojima je izašla i brojna delegacija iz Hrvatske, u Atlas Areni u Łódź sinoć su otvorene četvrte po redu Europske sveučilišne igre - EUG 2022.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
Budite u toku
Kalendar događanja

Od Univerzijade u Zagrebu sada već davne 1987. pa do danas, kalendar Hrvatskog akademskog sportskog saveza svake je godine bogat događanjima. Pronađi kada je natjecanje koje iščekuješ ili kada možeš podržati svoje kolege s tribina.

Pregledaj
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se