Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

petak, 17. ožujka 2023. Otvorene prijave za UniSport ViLA-u, volontersku i leadership akademiju Hrvatskog akademskog sportskog saveza!

Postani dio UniSport ViLA-e, volonterske i leadership akademije Hrvatskog akademskog sportskog saveza i stjeći ćeš teorijska i praktična znanja o volontiranju u sportu te biti član kolektiva volontera koji pomažu organizaciji velikih nacionalnih i međunarodnih natjecanja.

srijeda, 15. ožujka 2023. Što je Zaklada UniSport Srce i na koji način možete doprinijeti razvoju sporta i obrazovanja?

Vođeni idejom da je ulaganje u sport i obrazovanje zapravo ulaganje u bolju budućnost, Hrvatski akademski sportski savez, na čelu s upraviteljem Goranom Špremom, osnovao je Zakladu UniSport Srce.

utorak, 7. ožujka 2023. UniSportHR Rukomet: Momčadi UNIZG, UNIOS, UNIN i UNIRI na poluzavršnici izborile nastup na UniSport Finalsima

Novi mjesec započeli smo UniSportHR natjecanjem u rukometu, odnosno rukometnom poluzavršnicom održanom 6. i 7. ožujka u SD Martinovka u Zagrebu. Ovaj studentski sportski događaj okupio je odlične momčadi visokoškolskih ustanova iz cijele zemlje koji su se došli boriti za plasman na UniSport Finals

ponedjeljak, 6. ožujka 2023. UniSportHR Rukomet: U Zagrebu započinju poluzavršni susreti za studente

Natjecanje u rukometu za akademsku godinu 2022./2023. započinje poluzavršnicom za studente, nakon kojih ćemo znati koje će ekipe nastupiti na na nacionalnoj završnici, "final-four" turniru u sklopu UniSport Finalsa, u Poreču.

četvrtak, 2. ožujka 2023. Potpisane prve stipendije Zaklade UniSport Srce

U predivnom prostoru Muzejsko Memorijalnog Centra Dražen Petrović u Zagrebu, 2. ožujka je održana konferencija na medije na kojem smo službeno predstavili Zakladu UniSport Srce te podijelili dvije stipendije našim istaknutim pojedincima Josipi Bebek i Nevenu Zonjiću.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
Budite u toku
Kalendar događanja

Od Univerzijade u Zagrebu sada već davne 1987. pa do danas, kalendar Hrvatskog akademskog sportskog saveza svake je godine bogat događanjima. Pronađi kada je natjecanje koje iščekuješ ili kada možeš podržati svoje kolege s tribina.

Pregledaj
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se