Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

srijeda, 25. svibnja 2022. Prvi turnir UniSportHR 3x3 Lige pripao studentima Sveučilišta u Zagrebu

Košarkaški teren kraj Studentskog doma Stjepan Radić bio je 24. i 25. svibnja poprište prvog 3x3 turnira u uličnoj košarci gdje su studenti 10 hrvatskih sveučilišta i veleučilišta pokazali svoje umijeće u borbi za UniSport Finalse.

srijeda, 25. svibnja 2022. Dodijeljene godišnje nagrade Hrvatskog akademskoga sportskoga saveza za 2020./2021. godinu

U kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu 24. svibnja održana je svečana dodjela godišnjih nagrada Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

ponedjeljak, 23. svibnja 2022. U Sesvetama održano UniSportHR nacionalno karate prvenstvo

Sportska dvorana Srednje škole Jelkovec u Sesvetama u subotu, 21. Svibnja bila je domaćin UniSport HR nacionalnom prvenstvu u karate. Natjecanje je održano u pojedinačnoj konkurenciji u katama i kumitama, a medalje su otišle na brojna veleučilišta i sveučilišta.

utorak, 17. svibnja 2022. Odbojkašice UNIZG i BERNAYS-a izborile državnu završnicu UniSport Finals

Dom odbojke Bojan Stranić u Zagrebu bio je danas poprište susreta UniSportHR odbojkaške poluzavršnice Regije Sjever te su i posljednje dvije ekipe izborile nastup na završnici UniSport Finals u Poreču.

subota, 14. svibnja 2022. Dvostruko slavlje osmeraca Oxforda na Regati Sveti Duje u Splitu

Veslači i veslačice Sveučilišta Oxford slavili su na jubilarnoj 20. Međunarodnoj veslačkoj regati Sveti Duje te tako potvrdili titulu s ovogodišnjeg Boat Race-a na Temzi. Fantastični studenti Sveučilišta u Splitu doveslali do srebra u muškoj i ženskoj konkurenciji te bronce kod djevojaka.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
Budite u toku
Kalendar događanja

Od Univerzijade u Zagrebu sada već davne 1987. pa do danas, kalendar Hrvatskog akademskog sportskog saveza svake je godine bogat događanjima. Pronađi kada je natjecanje koje iščekuješ ili kada možeš podržati svoje kolege s tribina.

Pregledaj
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se