Hrvatski akademski sportski savez

Natjecanja O nama

Najnovije vijesti

četvrtak, 22. veljače 2024. Hrvatski akademski sportski savez bio dio tematske sjednice Hrvatskog sabora "Edukacija volontera u sportu".

Odbor za obitelj, mlade i sport Hrvatskog sabora održao je danas sjednicu posvećenu temi edukacije volontera u sportu te njihovoj važnoj ulozi u cijelom sustavu sporta na svim razinama.

srijeda, 21. veljače 2024. Košarkaši i košarkašice osigurali svoju kartu za UniSport Finals

Kao odmor od isputnih rokova i fakultetskih briga, 20. i 21. veljače u Športskom centru Višnjik u Zadru održali smo UniSportHR poluzavršnicu u košarci za studente.

srijeda, 21. veljače 2024. Uspješno završen kontrolni posjet organizacijskom odboru FISU Foruma 2024 u Zagrebu

Delegacija FISU-a predvođena Liliom Barievom, direktoricom za obrazovanje i kulturu, te pomoćnicom Virginie Rochat provela je inspekcijsku posjetu u domaćinu idućeg FISU Svjetskog foruma koji se 27. - 31. kolovoza održava u Zagrebu.

ponedjeljak, 19. veljače 2024. UniSportHR Košarka: Zadar domaćin poluzavršnice za studente

Pred nama je UniSportHR poluzavršnica u košarci za studente, a ne postoji bolje mjesto da je održimo od Grada košarke. Zadar i Športski centar Višnjik biti će domaćini vrućih akcija na terenu 20. i 21. veljače.

Unisport TV

UniSport TV je YouTube kanal Hrvatskog akademskog sportskog saveza (UniSport HR), koji vam na jednome mjestu nudi sve aktualnosti i zanimljivosti iz svijeta hrvatskog sveučilišnog sporta. Pratite nas na www.youtube.com/unisporttv

Sve na jednom mjestu

Preuzmi mobilnu
aplikaciju

Android iOS
UniSport Magazin
Pročitaj posljednje izdanje
kutak za studente

Prijavi se za
rekreacije

registracija
Postani volonter
Želiš li postati dio Unisport tima?

Ukoliko i Ti želiš biti dio najzabavnije ekipe najvećega srca te fantastičnih nacionalnih i međunarodnih natjecanja, javi nam se. Volontiranjem ćeš prikupiti različita iskustva, usvojiti dobre navike i upoznati mlade ljude iz cijeloga svijeta.

Saznaj više i prijavi se