UniSport Futsal Liga (SJEVER): TVZ i ZŠEM nastavljaju natjecanje

Vi ste ovdje

 
U zagrebačkoj dvorani "Martinovka" 4. i 5. prosinca odigrane su utakmice pretkola kvalifikacija UniSport HR Futsal lige 2018./2019. za skupinu SJEVER.
 
Nakon tri odigrana kola i uzbudljivih susreta, prolaz dalje izborile su momčadi Tehničkog veleučilišta Zagreb te Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta.
 
TVZ je kroz skupinu prošao s maksimalnim učinkom i devet osvojenih bodova, dok je o drugoplasiranom odlučila bolja gol-razlika.
 
U prvom kolu skupine, Veleučilište Baltazar iz Zaprešića slavilo je s 3:1 nad Veleučilištem VERN, dok je TVZ nadvladalo ZŠEM s 2:0.
 
Drugo je kolo sučelilo Veleučilište Baltazar i ZŠEM, u čemu su potonji odnijeli pobjedu s 5:1, a VERN je od TVZ-a tijesno izgubio 1:2.
 
U trećem kolu, TVZ je već imao ulaznicu za nastavak natjecanja u siječnju, ali još je sve bilo otvoreno za drugu momčad koja bi im se u tome pridružila. Uvjerljivih 4:0 protiv Baltazara TVZ-u je bilo više nego dovoljno za potvrdu odličnog nastupa i prolaska dalje, a unatoč porazu ZŠEM-a od VERN-a 3:4 u posljednjoj utakmici pretkola, bolja gol-razlika (+2) ih je odvela u daljnji tijek natjecanja.
 
 

UniSport Futsal Liga (SJEVER): TVZ i ZŠEM nastavljaju natjecanje