Posljednje objave

četvrtak, 21. rujna 2023. Bronca UNIZG KIF-u na odbojkaškom turniru u Veneciji

Prošlog se tjedna u Veneciji održao 48. tradicionalni turnir San Giacomo dell'Orio u kojem su nastupile odbojkašice Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

četvrtak, 14. rujna 2023. VEVU proslavio 18 godina postojanja

Svečanom ceremonijom u predivnom ambijentu Veleučilišta Lavoslav Ružička, 13. rujna obilježeno je 18 godina postojanja i djelovanja ove visokoškolske ustanove u Vukovaru.

utorak, 12. rujna 2023. Zlato Zagrebu, srebro Splitu na Europskom sveučilišnom prvenstvu u veslanju

EUSA rowing, odnosno Europsko sveučilišno prvenstvo u veslanju održavalo se 8. - 10. rujna u poljskom gradu Bydgoszcz

ponedjeljak, 11. rujna 2023. Ivana Prkić nova studentica-ambasadorica i polaznica FISU volonterske & leadership akademije

Svjetska sveučilišna sportska federacija organizira FISU Students Ambassadors te Volunteers & Leadership Academy (FVLA), na kojem predstavnici HASS-a i Hrvatske svake godine sudjeluju od njegova začetka 2017., a predstavnicu imamo i u ovoj godini.

ponedjeljak, 11. rujna 2023. Uspješan inspekcijski posjet članova Svjetske sveučilišne sportske federacije, godinu prije održavanja FISU Cheerleading

Delegati FISU Svjetske sveučilišne sportske federacije u inspekcijskom su posjetu Splitu kako bi se susreli s dijelom organizacijskog odbora FISU Cheerleading, Svjetskog prvenstva u navijanju za studente koje nas u Hrvatskoj očekuje u kolovozu iduće godine.

Vidi više...