Posljednje objave

utorak, 22. studenoga 2022. UniSport Futsal (Regija Istok): Futsal Ligu ponovno će igrati VEVU

Sportska dvorana Borovo Naselje ugostila je 22. studenog studente Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Visoke škole Ivanić-Grad te domaćine Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, a upravo su potonji odličnim igrama izborili direktan plasman u UniSportHR Futsal Ligu.

ponedjeljak, 21. studenoga 2022. UniSportHR Futsal (Regija Centar): TVZ bez poteškoća izborio Futsal Ligu

UniSportHR Futsal sezona službeno je započela današnjim utakmicama Regije Centar u Sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu. Studenti Visoke policijske škole, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te Sveučilišta VERN odigrali su međusobne susrete, a samo je jedna ekipa ostvarila nastup u UniSport Futsal Ligi.

nedjelja, 13. studenoga 2022. Kreće UniSportHR Futsal sezona 2022./2023.!

UniSportHR Futsal najbrojnije je i najatraktivnije natjecanje sveučilišnog sporta u Hrvatskoj koje, već tradicionalno, otvara kalendar natjecanja Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Službeni datum početka UniSportHR Futsal sezone 2022./2023. je 21. studenog, a ove će godine natjecanje brojati čak 15 ekipa, uz nekoliko novih imena.

ponedjeljak, 7. studenoga 2022. EUSA tehnički futsal delegat zadovoljan pripremama EUSA Futsal 2023 u Splitu

Grad Split i Sveučilište u Splitu početkom studenog posjetio je Tomasz Aftanski - EUSA tehnički delegat za futsal i predstavnik Europske sveučilišne sportske asocijacije. Posjet Splitu za svrhu je imao provjeru pripreme za nadolazeće Europsko sveučilišno futsal prvenstvo, koje Split organizira u srpnju iduće godine.

četvrtak, 3. studenoga 2022. UniSport Split u pripremama za EUSA događaje 2023

Grad Split i Sveučilište u Splitu i iduće će godine biti domaćin Međunarodne veslačke regate Sv. Duje, događaja s preko 20 godina tradicije, zatim Europskog sveučilišnog prvenstva u futsalu, atraktivnog i vrlo kvalitetnog natjecanja te sastanka Izvršnog odbora Europske sveučilišne sportske asocijacije.

Vidi više...