I četvrto odbojkaško zlato otišlo u Zagreb

Tereni na plaži Strožanac danas su bili preplavljeni atraktivnim potezima odbojkašica koje su se borile za odličja. U prvoj utakmici dana Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku izgubilo je s 2:0 od Sveučilišta u Zadru (12:21, 10:21). Istim rezultatom izgubile su i predstavnice TVZ-a od Sveučilišta Sjevera (8:21, 14:21). Zadranke su u svojoj drugoj utakmici pobijedile Vukovarke s 21:6 i 21:14.

Prva polufinalna utakmica završila je pobjedom Splićanki. Domaće su pjeskašice s 2:0 bile bolje od Zadranki. U drugom polufinalu Zagrepčanke su s 2:0 bile bolje od Sveučilišta Sjever.

U utakmici za broncu su sportašice sa Sveučilišta u Zadru pobijedile Sveučilište Sjever s 2:1 u setovima (21:12, 18:21, 22:20). Nakon napete utakmice za 3. mjesto uslijedila je i ona najvažnija, utakmica za najsjajnije odličje u kojoj se do pobjede također došlo nakon trećeg seta. Zagrepčanke su s 2:1 slavile protiv domaćih Splićanki i kući se vraćaju zlatne kao i njihove kolege.

Ovogodišnji UniSport Finals-i za Zagreb su bili izuzetno trofejni jer su osvojili sva četiri zlata - i na pijesku i u dvorani. Čestitke zagrebačkoj odbojci!
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave