Pjeskaši Sveučilišta u Zagrebu popeli se na najviše postolje

Polufinalne utakmice odbojke na pijesku u muškoj kategoriji danas su bolje iskoristili sportaši Zagreba i Splita koji su s dva dobivena seta bili boljih od svojih protivnika, Zagreb od Zadra i Slavonski Brod od Splita.

Pjeskaši zagrebačkog Sveučilišta u današnjem su finalu s 2:0 u setovima bili bolji od Sveučilišta u Slavonskom Brodu od kojih su dan ranije upisali poraz. U prvom setu su Brođani došli do 17 poena dok su u drugom pali i osvojili samo 12 poena.

U utakmici za treće mjesto susrele su se iste ekipe kao i u dvorani, Splićani i Zadrani. I u ovom ogledu medalja je otišla Sveučilištu u Zadru koje je s 21:15 i 21:14 bilo bolje od domaćih Splićana.

Igračem turnira proglašen je Igor Šapina sa Sveučilišta u Zagrebu kojemu je ovo danas druga zlatna medalja, prvu je osvojio u dvoranskoj odbojci.

Njegov suigrač, Domagoj Babok, ukratko je prokomentirao današnje protivnike i samu utakmicu:

“Nakon jučerašnjeg poraza od Slavonskog Broda dobro smo se odmorili i pripremili za današnje utakmice. Naši dogovori su bili konkretniji, a mi u igri kvalitetniji nego jučer. Za dečke iz Slavonskog Broda znamo da su jako dobri, visoki u bloku, brzi, ali mi smo danas pokazali jako dobru igru i presretan sam zbog ove pobjede.”

Čestitamo osvajačima medalja na uspjehu i sretno u novoj akademskoj sezoni!
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave