Zagrepčanke ponovno državne prvakinje u odbojci

Nakon muškog dijela, u popodnevnim satima uslijedile su i utakmice za medalje u ženskom dijelu odbojkaškog turnira UniSport Finals-a.

Prve su na teren izašle odbojkašice Sveučilišta u Rijeci i Visoke škole za menadžment Edward Bernays. Nakon izgubljene utakmice u polufinalu od Zagreba, odbojkašice Rijeke do brončane su medalje došle očekivano sa sva tri dobivena seta. Djevojke s Bernays-a u prva dva seta nisu došle ni do 15 poena (25:12, 25:10), a u zadnjem, trećem setu, opuštenijom igrom Riječanki došle su do 20 poena. Slavlje Riječanki moglo je početi, kući stižu s broncom oko vrata.

Utakmica za najsjajnije odličje i prije samog početka je bila rezervirana za odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu koje su u ova dana pokazale najbolje od sveučilišne odbojke. Sva tri seta otišla su na stranu Zagreba tako da domaće Splićanke nisu imale previše prostora za bilo kakvo iznenađenje. Na kraju, odbojkaška zlata i u muškoj i u ženskoj konkurenciji pripala su Sveučilištu u Zagrebu. I jedna i druga ekipa tako je ostvarila nastup za Europske sveučilišne igre iduče godine u Lodzu. 

Sve se slike nalaze u našem UniSport Albumu. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave