UNISPORT FINALS: NASTAVAK TENISKIH NADMETANJA U PONEDJELJAK

Teniski tereni na Firulama od jutarnjih su sati bili popunjeni sveučilišnim tenisačima koji će u dva dana nacionalnog prvenstva UniSport Finals odmjeriti snage i boriti se za naslove sveučilišnih državnih prvaka u tenisu.

Vremenska prognoza i veliki pljusak danas su omogućili odigravanje samo prvog kola. Prvi teniski meč odigralo je Veleučilište Vukovar sa Sveučilištem J. J. Strossmayera u Osijeku i nakon 1:1 u setovima u trećem setu pobjeda je otišla na stranu Osijeka. Sveučilište u Zagrebu s 2:0 slavilo je protiv Visoke škole Aspira. Istim rezultatom je TVZ pobijedio Sveučilište u Dubrovniku.

Tenisači riječkog Sveučilišta su do svoje pobjede došli u trećem setu svladavši Sveučilište u Zadru. Uz jedan poraz Zadrani su upisali i pobjedu i to nad Sveučilištem Sjever koje se nije pojavilo. Nastavak teniske završnice zaustavio je pljusak i odgodio daljnje mečeve za ponedjeljak. U četvrtfinalu igrat će se parovi između Sveučilišta J. J. Strossmayera i Sveučilišta u Splitu, a bolji iz tog meča igrat će polufinale s TVZ-om. Drugi polufinalni meč igrat će Sveučilište u Zagrebu i Sveučilište u Rijeci.

Rezultate svih mečeva možete pronaći klikom na link, a sve fotke u našem ALBUMU.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave