ZA ZLATNU MEDALJU IGRAT ĆE ZAGREBAČKI I OSJEČKI ODBOJKAŠI TE ZAGREPČANKE I SPLIĆANKE KOD STUDENTICA

U prvoj polufinalnoj odbojkaškoj utakmici UniSport Finals-a u SC Poljud susrele su se studentice Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci, a utakmica je završila uvjerljivom pobjedom Zagrepčanki. Nakon prva dva seta u kojima su Riječanke stigle do 12, odnosno 11 poena, u trećem su iskoristile manjak koncentracije Zagrepčanki i s nekoliko dobrih servisa došle do vodstva kojeg su držale sve do sredine seta. Ekipa Zagreba nakon izjednačenja na 18:18 više nije ispustila rezultat i utakmicu je zaključila sa sva tri dobivena seta.

Odbojkašice Splita u drugoj su polufinalnoj utakmici u sportskoj dvorani na Poljudu svladale odbojkašice Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays. Nakon prva dva seta koji su otišli na stranu Splićanki, u trećem setu su studentice iz Zagrebaušle u ritam nekoliko dobrih poena s kojima su se odvojile i dobile treći set. Međutim, Splićanke su u četvrtom setu pokazale odlučnost i utakmicu privele kraju s nedostižnih 25:16. S rezultatom 3:1 Splićanke će u finalu snage odmjeriti sa Zagrepčankama. 

Finalni susret na rasporedu je u ponedjeljak u 17 sati dok će se utakmica za 3. mjesto igrati od 15 sati.

U popodnevnim satima odigrane su i polufinalne utakmice u muškoj konkurenciji. Isto kao i studentice, i studenti zagrebačkog Sveučilišta su s 3:0 pobijedili odbojkaše iz Splita koji u ovom susretu nisu imali velikih šansi. U utakmici Osijeka i Zadra pobjedu su također sa sva tri dobivena seta dobili Slavonci koji su u prvom setu Zadrane ostavili na samo 10 poena. Utakmice za medalju u muškoj konkurenciji igraju se u ponedjeljak u jutarnjim terminima.


Svi rezultati dostupni su na našem webu, a svoju najdražu fotku pronađite u ALBUMU
 


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave