POČINJU UNISPORT FINALS-I 2021!

Grad na Marjanu ovogodišnji je domaćin UniSport Finals-a, a u dva dana natjecanja okupit će sveučilišne sportaše i sportašice devet sportova. Tereni na Gripama, Poljudu, Firulama, Strožancu, SD Bruno Bušić i Obrtničko tehničkoj školi Split bit će poprišta napetih utakmica i mečeva koji će pobjednicima omogućiti nastup na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu 2022. godine.

Najbolji sportaši i sportašice s četrnaest sveučilišta i veleučilišta imat će priliku u nedjelju i ponedjeljak pokazati najbolje u svom sportu i donijeti veliki sportski uspjeh za svoje sveučilište i veleučilište. U ovoj nepredvidivoj i izazovnoj godini u svakom pogledu, naši studenti ipak su dobili priliku braniti boje svojih visokoškolskih institucija. Dok će jedni braniti prošlogodišnje naslove prvaka, drugi će pokušati otežati im taj put i nametnuti se kao favoriti, a možda čak i iznenaditi.

Split kao grad domaćin savršen je izbor državne završnice sveučilišnog sporta i kao takav sigurno će natjecateljima ostati u dobrom sjećanju jer iza sebe ima godine i godine domaćinstava sveučilišnog sporta. Međutim, aktivnosti su ipak ograničene samo na one sportske, bez službene ceremonije otvorenja kao i završnog partija, poštujući epidemiološke savjete stožera. Uz pridržavanje i poštivanje epidemioloških mjera svejedno vjerujemo kako je ispred nas lijepa sportska priča.

Za one koji ne mogu biti s nama u Splitu omogućili smo live stream prijenos košarke, odbojke, futsala i rukometa na UniSport TV YouTube kanalu.

Rezultate i informacije, kao i do sada, pratiti možete na webu UniSport HR, a emocije s borilišta na našem Instagram profilu.

Ako ne znaš informaciju i ne znaš koga pitati - ni ne moraš. Sve bitne informacije skupili smo na jednom mjestu. 

Stoga ne pitaj nikog - samo skeniraj!

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave