UNISPORT FINALS: BASKETAŠKI SPEKTAKL NA TERENU STUDENTSKOG DOMA BRUNO BUŠIĆ

Teren Studentskog centra Bruno Bušić biti će poprište finalnog turnira u košarci 3x3, a nakon dva dana sportskih nadmetanja u muškoj i ženskoj konkurenciji (18. i 19. srpanj) saznat ćemo tko su najbolji basketaši i basketašice UniSport HR sportsko-natjecateljske sezone 2020./2021.

Studentice Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zadru i Sveučilišta u Rijeci prvog će natjecateljskog dana otvoriti turnir u 10h te ćemo nakon šest međusobnih susreta tog dana doznati polufinalne parove koje 19. srpnja od 18h kreću u boj za medalju.


Čak devet ekipa prijavljeno je u muškoj konkurenciji - Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Sveučilište u Dubrovniku, VERN, Sveučilište Sjever, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Sveučilište u Splitu. Odmah nakon studentica i 3x3 košarkaši imat će priliku izaći na teren, s početkom od 11h, a nakon prvog dana razigravanja utakmice četvrtfinala, polufinala i borbe za medalju igrat će se po cjelodnevnom programu u ponedjeljak 19. srpnja. 

Na UniSport HR sveučilišnom prvenstvu u košarci 3x3, koje se prošle godine održavalo na zagrebačkom Jarunu, titulom prvaka i zlatnim odličjem za akademsku godinu 2019./2020., okitile su se momčad Sveučilišta u Splitu te ekipa Sveučilišta u Zagrebu. Uz zlato, Splitu je pripalo i srebro u ženskoj konkurenciji, dok je zagrebačka momčad osvojila brončano odličje. Drugo mjesto i titulu viceprvaka osvojili su studenti Sveučilišta u Dubrovniku.

Više informacija o UniSport Finals prvenstvu moguće je pronaći na kanalima UniSport HR (web, Instagram), gdje će tijekom odvijanja događaja biti dostupne sve informacije, rezultati i fotografije.

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave