UNISPORT FINALS: PLAŽA STROŽANAC POPRIŠTE UZBUDLJIVIH DUELA ODBOJKE NA PIJESKUVi ste ovdje

Zaključak sportsko-natjecateljske sezone UniSport HR u akademskoj godini 2020./2021., održat će se 18. i 19. svibnja u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza, a pregršt uzbuđenja očekuje nas u duelima muške i ženske konkurencije odbojke na pijesku. 

Na prekrasnim terenima plaže Strožanac u Podstrani, studentice i studenti devet visokoškolskih institucija borit će se za prestižnu titulu najboljih sveučilišnih pješkaša. Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Zadru, Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku, Tehničko veleučilište Zagreb, Sveučilište Sjever, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Slavonskom Brodu i Sveučilište u Splitu imaju svoje predstavnike u obje konkurencije, dok s Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru stižu samo studentice.

Nadmetanja su predviđena u dva dana - 18.07. od 17h te razigravanja 19.07. kroz cijeli dan i to po sljedećem rasporedu. 


Titulom studentskog prvaka RH za prethodnu akademsku okitili su se predstavnici i predstavnice Sveučilišta u Zagrebu. Dva su odličja osvojili i predstavnici Sveučilišta u Splitu, koji se kući vraćaju sa srebrom u muškoj i broncom u ženskoj konkurenciji. Studentice Sveučilišta u Rijeci osvojile su drugo, dok su studenti Sveučilišta u Osijeku osvojili treće mjesto.

Više informacija o UniSport Finals prvenstvu moguće je pronaći na kanalima UniSport HR (web, Instagram), gdje će tijekom odvijanja događaja biti dostupne sve informacije, rezultati i fotografije. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave