UNISPORT FINALS: BOGAT TENISKI PROGRAM NA TERENIMA “FIRULE” U SPLITU

Teniski turnir u sklopu UniSport Finals, završnice nacionalnih sveučilišnih prvenstava za akademsku godinu 2020./2021. održat će se na teniskim terenima “Firule” u Splitu. Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Zadru, Tehničko veleučilište Zagreb, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište Sjever, Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Slavonskom Brodu te Visoka škola ASPIRA odmjerit će snage u muškoj i ženskoj konkurenciji, a nakon kroz dva dana turnira (18. i 19. srpanj) saznat ćemo nove sveučilišne prvake u akademskoj godini 2020./2021. 

Prve će na Firulama nastupati studentice Zagreba, Zadra, Osijeka, Dubrovnika, Rijeke, Slavonskog Broda, Splita te sa Sveučilišta Sjever u individualnoj kategoriji (od 9h) te parovima (s početkom od 9:30h). Polufinalni mečevi na rasporedu su od 11h (individualno) i od 15h (parovi), a tada ćemo saznati tko će se 19. srpnja od 9h boriti za odličja. 

Po sličnom će se rasporedu odigravati i teniski mečevi muške konkurencije. Gotovo sva sveučilišta iz ženske konkurencije imaju i svoju mušku ekipu (osim Sveučilišta u Slavonskom Brodu) te će uz - Tehničko Veleučilište Zagreb (TVZ), Visoku školu ASPIRA te Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru - prvog natjecateljskog dana odigrati prvo kolo od 9:30h, drugo kolo od 14:30, mečeve parova od 10h te polufinala od 16h. Borbe za medalje u individualnoj konkurenciji i parovima na rasporedu su 19.7. od 10h.

Na posljednjem izdanju teniske sveučilišne završnice najuspješnijima su se pokazali predstavnici Sveučilišta u Zagrebu (UNIZG) koji su osvojili zlatno odličje i naslov prvaka u obje konkurencije. Dva su odličja pripala i Sveučilištu u Osijeku (UNIOS) - srebro u ženskoj i bronca u muškoj konkurenciji, dok su studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ) osvojili drugo mjesto, a studentice Sveučilišta u Splitu (UNIST) treće mjesto. 

Više informacija o UniSport Finals moguće je pronaći na kanalima UniSport HR (web, Instagram), gdje će tijekom odvijanja događaja biti dostupne sve informacije, rezultati i fotografije.

 

 


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave