ZAPOČINJU KVALIFIKACIJE ZA UNISPORT HR FUTSAL LIGU

UniSport HR Futsal liga, najpopularnije natjecanje u kalendaru Hrvatskog akademskog sportskog saveza, vraća se na terene u svojem novom izdanju za ak. god. 2020./2021. 

Ovo prestižno natjecanje, koje okuplja hrvatske sveučilišne futsal reprezentacije, među kojima se ističu i igrači prvoligaških klubova (1. HMNL), započinje kvalifikacijama, koje će se odvijati 11. i 12. svibnja paralelno za tri regije. U Zagrebu ćemo tako, za regiju Sjever, iz S.D. Martinovka gledati nastupe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Sveučilišta VERN te Sveučilišta Sjever.
U isto vrijeme će se u S.D. Borovo naselje u Vukovaru odvijati susreti za regiju Istok, u kojoj će na teren istrčati momčadi Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Visoke škole Ivanić Grad te domaći predstavnici s Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.
Utakmice za regiju Jug, održavat će se 12.5. u Maloj dvorani S.C. Gripe odakle ćemo pratiti nastup triju ekipa - domaćina sa Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Zadru te Sveučilište u Rijeci.

Cjelokupno ovogodišnje izdanje UniSport Futsal lige (od kvalifikacija do završnice) u prijenosu je uživo na našem YouTube kanalu UniSport TV - youtube.com/unisporttv 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave