EPIDEMIJSKA 2020. ZAKLJUČENA SASTANKOM IZVRŠNOG ODBORA I SKUPŠTINE HASS-A

Godinu koja je uvelike promijenila našu svakodnevicu, a tako i provedbu te organizaciju sportskih događanja, Hrvatski akademski sportski savez zaključio je 22. prosinca sazivanjem Skupštine Saveza te organizacijom sastanka svojega Izvršnog odbora, s ciljem raspravljanja o aktualnim pitanjima.
Zbog epidemiološke situacije, događaji su održani na daljinu, odnosno putem digitalnih platformi, a sudjelovali su predstavnici većine članica HASS-a, odnosno sportskih saveza koji djeluju na hrvatskim sveučilištima i veleučilištima.
Sjednicu Skupštine HASS-a vodio je Predsjednik Saveza, Zrinko Čustonja, a od više točaka dnevnog reda ističe se prihvaćanje programa i plana za 2021. godinu te primanje Sportske udruge Visoke škole Ivanić-Grad u članstvo Saveza.
Na sastanku Izvršnog odbora, kojim je predsjedao potpredsjednik Saveza, Haris Pavletić, prihvaćeno je Završno izvješće sportskog direktora za sezonu 2019./2020., a predstavljen je i plan sportskih aktivnosti za sezonu 2020./2021, zajedno s programom i planom rada Saveza 2021.


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave