DVOSTRUKA ODBOJKAŠKA KRUNA ZA SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

Odbojkaški turnir u sklopu UniSport Finals, završnice nacionalnih sveučilišnih prvenstava 2020., održan je u zagrebačkoj sportskoj dvorani Sutinska vrela, a u finalnim susretima, kao i susretima za treće mjesto, gledali smo iste parove u konkurenciji studentica i studenata.


Jednaki parovi, a jednak i rezultat – domaće ekipe Sveučilišta u Zagrebu nadvladale su Sveučilište u Osijeku s rezultatima 3:0 u setovima. Dvostruka titula sveučilišnih prvaka za akademsku godinu 2019./2020., tako je pripala našem najvećem sveučilištu, dok će se osječki studenti i studentice za ovu sezonu zadovoljiti titulom viceprvaka.
U utakmicama za treće mjesto, bronca je pripala momčadi Sveučilišta u Zadru, koje je bilo uspješnije od Sveučilišta Sjever s rezultatom od 3:0 u setovima, a s istim rezultatom slavile su i zadarske studentice, također nad Sveučilištem Sjever.
Prvog natjecateljskog dana, predstavnici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku nadvladali su Sveučilište u Zadru s 3:1 u setovima, dok je momčad Sveučilište u Zagrebu bila uspješnija od Sveučilišta Sjever s 3:0. U konkurenciji studentica, predstavnice Sveučilišta u Zagrebu svoje su mjesto u finalu rezervirale pobjedom od 3:0 nad Sveučilištem u Zadru, dok su studentice Sveučilišta u Osijeku s istim rezultatom nadvladale Sveučilište Sjever.

FOTO: Jan Mastrović 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave