VEUČILIŠTA IZ DUBROVNIKA I ZAGREBA SUSREST ĆE SE U UNISPORT HR FUTSAL FINALU

Sukladno očekivanjima, možda najuzbudljivije na ovogodišnjoj završnici studentskih sveučilišnih prvenstava RH, UniSport Finalsima 2019./2020., bilo je na futsal terenima dvorane "Martinovka". Prvog natjecateljskog dana odigravali su se polufinalni susreti, a svoje mjesto u finalu pobjedama su izborile momčadi Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Zagrebu. 

Domaća ekipa zagrebačkog sveučilišta do borbe za zlato došla je nakon teške pobjede nad Sveučilištem u Osijeku, a izjednačenost te utakmice, u kojoj je zabilježeno preko 90 upućenih udaraca, najbolje opisuje to što su pobjednika morali odlučiti penali. S(p)retnija u izvođenju bila je zagrebačka momčad, dok će Osječani iduće akademske godine dobiti novu priliku za povratak futsal trofeja u svoje vitrine. U drugom polufinalnom susretu, također u vrlo balansiranoj utakmici, Sveučilište u Dubrovniku nadvladalo je ovogodišnjeg debitanta, Visoku školu Edward Bernays s rezultatom 5:2.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 6.10. u 14h, a finalna utakmica u 16h - prijenos uživo moguće je pratiti na UniSport TV YouTube kanalu. 

FOTO: Mirna Pibernik
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave