Splitsko-zagrebačko nogometno finale

U finalu UniSport HR nogometnog sveučilišnog prvenstva RH za studente, još ćemo jednom gledati klasični okršaj najvećih dvaju hrvatskih sveučilišta. Ove godine momčad Sveučilište u Splitu - University of Split u obrani lanjske titule ima prednost domaćeg terena, no uvjerljivi nastupi Sveučilište u Zagrebu kroz prva tri kola, pokazuju da nas svakako čeka uzbudljivo finale.
Utakmica koja će odrediti sveučilišnog nacionalnog prvaka u nogometu za ak. god. 2019./2020., održat će se 19.6. u 12:45h, a prethodit će joj okršaj za brončanu medalju između Tehničko veleučilište u Zagrebu i Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

19.6. u 10:30 sati na rasporedu je finale nogometnog sveučilišnog prvenstva za studentice, u kojem se susreću predstavnice naša dva najveća sveučilišta, onih u Splitu i Zagrebu.
Ove su dvije ekipe svoja mjesta u finalu osigurale uvjerljivim pobjedama u polufinalu nad natjecateljicama iz Veleučilišta u Vukovaru i Sveučilišta Sjever, koje će se susresti u utakmici za treće mjesto.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave