Nastavlja se UniSport Futsal liga

Nakon završetka državnog sveučilišnog nogometnog prvenstva, sportske aktivnosti "UniSport Lipnja" nastavljaju na malonogometnim terenima. Utakmice preostalog šestog i sedmog kola UniSport HR Futsal lige na rasporedu su u utorak, 23. lipnja, a ponudit će ukupno osam utakmica, koje će se paralelno i u isto vrijeme odigravati u Zagrebu i Osijeku (S.D. Jug). Ekipe se bore za plasman među četiri najbolje momčadi na tablici, što ih kvalificira za nastup na nacionalnoj završnici, odnosno polufinalnim i finalnim utakmicama.

 

Prva utakmica šestog kola u Osijeku će sučeliti ekipe koje trenutno dijele prvo mjesto na tablici, odnosno Bernays i Sveučilište u Dubrovniku, dok će se u isto vrijeme u zagrebačkoj "Martinovki" odigravati gradski derbi između Sveučilišta u Zagrebu i ZŠEM-a. U Zagrebu će kao drugi par u istom kolu, na teren istrčati Veleučilište u Vukovaru i Sveučilište u Splitu, dok će se u Osijeku u isto vrijeme odigravati utakmica između Sveučilišta u Zadru i domaće momčadi Sveučilišta u Osijeku. 

Zagrebačka publika će s tribina "Martinovke" posebno uživati u prvoj utakmici sedmog kola i pravoj unisport "poslastici",  derbiju Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Zagrebu, nakon čega će kolo zatvoriti utakmica ZŠEM-a i Veleučilišta u Vukovaru. Usporedno s ovim utakmicama, u Osijeku će se susresti Bernays i Sveučilište u Zadru, dok će posljednja utakmica biti sraz Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Osijeku.

Stanje na tablici takvo je da je izvjesno kako će se najveća borba voditi za četvrto mjesto, no, teoretski je moguće nekoliko scenarija pa pustimo lopti da kaže svoje, a vi nastavak državnih sveučilišnih prvenstava pratite na unisport kanalima. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave