UniSport Futsal: Pred nama su susreti četvrtog i petog kola

Kraj ispitnih rokova i zimskoga semestra, donosi i nastavak natjecanja UniSport HR Futsal lige. Predstavnici osam hrvatskih visokoškolskih institucija koje se bore za plasman među najbolje četiri ekipe, što im osigurava nastup na nacionalnoj završnici, izaći će na parkete u utakmicama 4. i 5. kola.

Susreti se odigravaju u Dubrovniku (S.D. "Gospino polje") 25. veljače za momčadi Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Zadru, Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru i Sveučilišta u Dubrovniku, dok će se dan kasnije, 26. veljače, u Zagrebu (S.D. "Martinovka") susresti Sveučilište u Splitu, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Edward Bernays Visoka škola i Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta.

Splićani trenutno drže prvo mjesto na tablici, dok su sa šest osvojenih bodova poravnate čak četiri ekipe (uniDU, uniZG, uniZD, Bernays). ZŠEM je trenutno na šestom mjestu s tri osvojena boda, a veVU i uniZD su trenutno bez upisanih bodova.

Nakon ova dva kola, preostaju nam još utakmice 6. i 7. kola, a novog prvaka u akademskoj sezoni 2019./2020. doznat ćemo u dugoj polovini svibnja u Rovinju na završnici sveučilišnih sportskih natjecanja, tj. „hrvatskim studentskim igrama" UniSport Finals, na koje će mjesto izboriti četiri bodovno najuspješnije momčadi iz lige.

Rezultate dosadašnjeg tijeka UniSport HR Futsal lige i trenutni poredak možete pratiti na https://www.unisport.hr/hr/futsal-m-20192020


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave