UniSport H2O studentsko državno prvenstvo u plivanju i vaterpolu služeno otvoreno

Nekako već prelazi u naviku da početak akademske godine donosi i prvu državnu završnicu za studente i studentice - onu u plivanju i vaterpolu. Još jednom, treći put, domaćinstvo je pripalo Gradu Vukovaru, a iduća dva dana njime će zavladati groznica studentskog sporta gdje će natjecatelji pokazati najbolje od sebe za državnu titulu.

Nakon što je hrvatska himna zasvirala prelijepim bazenom, riječi dobrošlice našim studentima poželio je sportski direktor Hrvatskog akademskog sportskog saveza, Ronald Štrumberger. Također, zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara, Ivana Mujkić, sve je pozdravila i zahvalila se Veleučilištu Lavoslava Ružička u Vukovaru koje Grad čini ponosnim i zbog sportskih i akademskih uspjeha kao i ove organizacije UniSport H2O natjecanja. Posljednji govor držao je dekan Veleučilišta u Vukovaru, doktor znanosti, Željko Sudarić: “Iznimna je čast što vas možemo ugostiti u Gradu Vukovaru i ispred našeg Veleučilišta. Ovo su izvrsni bazeni i vjerujem da se tu dobro osjećate, tako da ne čudi da smo svi ovdje”. Gospodin Sudarić službeno je proglaslio UniSport H2O natjecanje otvorenim. 

Velika zahvalu za još jednu organizaciju ovog sportskog vikenda ide Hrvatskom akademskom sportskom savezu, koji nikada ne odustaje od promocije hrvatskog sveučilišnog sporta. Također, hvala i divnom domaćinu, prekrasnom Vukovaru i Plivalištu Vukovar, kao i svim sudionicima. 

Sljedeća dva dana pokažite najbolje što znate i neka najbolji pobijedi! 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave