Kreće UniSportHR Futsal Liga!

Nakon dovršenih kvalifikacija u regiji Istok, Sjever i Jug te elitnog kola kvalifikacija u Vukovaru, poznato nam je osam konačnih sudionika ovogodišnjeg izdanja najprestižnijeg natjecanja u kalendaru HASS-a, UniSport HR Futsal lige.

Tako je, kao prvak regije Istok, Ligu izborilo Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku. Studenti Sveučilišta u Zadru plasirali su se s prvog mjesta kvalifikacije u regiji Jug, a Sveučilište Sjever kao prvoplasirani u kvalifikacijama regije Sjever. Borbu za posljednja dva mjesta koja osiguravaju nastup u ligi, žustro se vodila u elitnom kolu kvalifikacija, a uspješnima su se pokazali Tehničko veleučilište u Zagrebu te Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru.

Podsjetimo, svoj su plasman već ranije izborili prošlogodišnji osvajači odličja - redom, ekipe Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu i Visoke škole Edward Bernays.

 

Uigrani i spremni nakon kvalifikacija, ovih će osam reprezentacija hrvatskih sveučilišta i veleučilišta dobiti priliku da pokažu što znaju u futsalu te tako stignu do titule sveučilišnog prvaka Hrvatske za akademsku godinu 2021./2022. 

Prva tri kola započinju u utorak, 25. siječnja u Zagrebu te ćemo imati prilike kroz tri dana gledati čak 12 utakmica. Naravno, sve će biti dostupne u prijenosu uživo na našem YouTube kanalu UniSport TV.

Utakmice 4. i 5. kola očekuju nas 15. i 16. ožujka u Splitu dok je domaćin 6. i 7. kola Osijek i to 5. i. 6. travnja. 

Najbolje plasirane četiri momčadi nakon ovih sedam odigranih kola, osiguravaju plasman na final-four, koji će se odigrati u sklopu nacionalne završnice sveučilišnih sportskih natjecanja - UniSport Finals.

Ne propustite navijati za svoje kolege u borbi na državni trofej i podijeliti svoje dojmove na UniSport TV YouTube kanalu i UniSport HR društvenim mrežama. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave