4. i 5. kolo UniSport Futsal Lige 12.3. u Splitu

U četvrtom i petom kolu, UniSport HR Futsal liga seli u Dalmaciju, odnosno gradove Split i Zadar, od kojih će svaki ugostiti po jedan dio natjecanja. Momčadi koje će sudjelovati "splitskom" dijelu natjecanja svoj će nastup upisati u Maloj dvorani Sportskog centra "Gripe" 12. ožujka, dok će se "zadarski" dio lige odigrati 19. ožujka. 

Na parket "hrama splitskog futsala" u utorak će istrčati domaća ekipa Sveučilišta u Splitu, ali i njihov najveći rival, reprezentacija Sveučilišta u Zagrebu, kao i momčadi Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta te Veleučilišta u Vukovaru. Tako ćemo u petom kolu lige ponovno uživati u svojevrsnom "Uni-Classicu", koji je dodatno zanimljiv kada uzmemo u obzir činjenicu kako se dio igrača ove dvije momčadi međusobno susreo u posljednjem, 18. kolu Prve hrvatske malonogometne lige, između splitskog "AFCU-a" i sesvetskog "Alumnusa", koje se odigralo prošloga vikenda upravo na Gripama. Na toj je utakmici rezultat ostao izjednačen (2:2), tako da obje strane zasigurno osjećaju motiv više za vrijednu pobjedu.

Drugi dio utakmica četvrtog i petog kola, idućega tjedna u Zadru će sučeliti momčadi Sveučilišta u Osijeku, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Veleučilišta u Požegi te domaću ekipu Sveučilišta u Zadru.

Rezultate poredak i satnicu pratite na: https://www.unisport.hr/hr/futsal-m-20182019
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave