Futsal (M): ZŠEM i Požega sigurno kroz elitne kvalifikacije

U Rijeci su održane utakmice skupine B elitnih kvalifikacija ovogodišnje UniSport Futsal lige na kojima su sudjelovale momčadi Sveučilišta u Rijeci, Veleučilišta u Šibeniku, Veleučilišta u Požegi te Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta.

Nakon tri odigrana kola, sa sedam bodova i boljom gol-razlikom, prvo mjesto zauzela je momčad Sportska studentska udruga ZŠEM-a, dok je drugo mjesto s istim brojem bodova pripalo Veleučilište U Požegi. Treće mjesto i nada za eventualnim plasmanom (ukoliko im se karte dobro poslože u drugoj kvalifikacijskoj skupini), pripalo je domaćoj ekipi Sveučilište u Rijeci, dok su bez osvojenih bodova ostali predstavnici Veleučilište u Šibeniku.

Utakmice skupine A elitnih kvalifikacija za UniSport futsal ligu na rasporedu su 29. i 30. prosinca u Zagrebu, a liga započinje 24.2.

U ligi sudjeluju prošlogodišnji osvajači medalja (prve 3 plasirane ekipe), po dvije najuspješnije ekipe iz dvaju skupina elitne kvalifikacijske faze natjecanja te najuspješnija trećeplasirana ekipa (broj bodova, gol-razlika)

Sve rezultate i tijek UniSport Futsal lige pratite na: https://www.unisport.hr/hr/futsal-m-20182019
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave