UniSport Futsal kvalifikacije skupine SJEVER (Karlovac, 13.12.2017.(

Ekipa Sveučilišta u Zagrebu direktno se kvalificirala u ligaški dio natjecanja UniSport Futsal dok će Karlovac i TVZ pokušati osigurati kroz dodatne kvalifikacije....Detaljne tablice i rezultate kvalifikacija možete vidjeti OVDJE

Veleučilište u Karlovcu je u srijedu (13.12.2017.) bio domaćin 4. i 5.kola kvalifikacijske skupine SJEVER za popunu UniSport Futsal Lige. Kolege iz Karlovca odradili su odličan posao pa smo se svi odlično osjećali u Karlovcu. Odlična dvorana, fino popunjena gledateljima srednjoškolcima i muzika motivirali su sve ekipe da odigraju kvalitetne utakmice....

Veleučilište u Karlovcu - ZŠEM 5:0 (1:0)

Ekipa Karlovca je prvo poluvrijeme polako lomila suparnike i u tom periodu su obje ekipe imale dobrih šansi te je domaćin tek u posljednjoj minuti poveo zgoditkom Stjepana Šalića (1:0). U drugom poluvremenu su se gosti umorili te nisu imali snage okrenuti rezultat, a zbog dosta riskantnog načina igre (golman-igrač) je svaka oduzeta lopta bila velika opasnost za njihov prazan gol. Do kraja su utakmice Karlovčani zabili još četiri zgoditka.

Sveučilište u Zagrebu - Sveučilište u Rijeci 2:4 (1:0)

Zagrepčani koji bi pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini ušli su u utakmicu malo opuštenije jer im se činilo da Riječani s minimalnim šansama za nastavak natjecanja nisu previše motivirani. Na sreću istina je bila daleko od toga. Riječani su se veoma dobro branili i brzim napadima bili opasni cijelo vrijeme. Kad je izgledalo da će prvo poluvrijeme završiti 0:0 Matteo Šepić je zabio za 1:0. U drugom poluvremenu su Zagrepčani krenuli po izjednačenje no već u prvoj minuti Rijeka zabija još jedan gol. Slika konstantno ista Zagrepčani napadaju no bez dovoljno mirnoće. U 26.minuti Toni Juničić povisuje na 3:0 za Rijeku. U istoj minuti Zagreb preko Tadića smanjuje na 3:1. Zagreb i dalje bez previše uspjeha opsjeda gol Rijeke. U 29. minuti 4:1 za Rijeku te u posljednjoj minuti 4:2 za Rijeku.

Tehničko veleučilište Zagreb - Veleučilište u Karlovcu 2:2 (1:1)

 Najuzbudljivija utakmica dana, pobjedom je bilo koja ekipa mogla otići na 9 bodova te uz još jedan lošiji rezultat Zagreba osvojiti prvo mjesto u skupini. TVZ je malo hrabrije krenuo te su imali laganu inicijativu i nekoliko dobrih šansi za pogotke. Jednu od tih šansi su realizirali u 4.minuti za 1:0. Karlovčani se ne predaju i taj zgoditak kao da ih je ohrabrio te već u 6.minuti izjednačavaju na 1:1. Sve do 22. minute se igralo bez previše kalkuliranja, šanse izmjenjivale s obje strane te je jednu TVZ pretvorio u novo vodstvo od 2:1. Karlovčani tada navaljuju i stvaraju dosta šansi, vratar TVZ-a je u tim trenucima obranio nekoliko stvarno teških udaraca. U 29.minuti Borna Pausić izjednačava rezultat na 2:2 kako je ostalo i do kraja.

Sveučilište u Zagrebu - ZŠEM 10:1 (4:1)

Zagrepčani su rutinski odradili posao i pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini te nastup u UniSport Futsal Ligi.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave