Futsal "fešta" u Splitu - UniSport Futsal Liga 1.-3. kolo

Split je bio domaćin prva tri kola ovogodišnje UnisportHR Futsal lige u koju se kroz kvalifikacije plasiralo najboljih 8 visokih učilišta iz Hrvatske. Osim domaćina Sveučilišta u Splitu, nastupali su aktualni državni i europski prvaci Sveučilište u Zagrebu, europski prvaci iz 2015., Vern, Veleučilište Baltazar iz Zaprešića, Veleučilište Vatroslav Ružička iz Vukovara te Sveučilišta iz Osijeka i Zadra.

Utakmice su igrane u utorak i srijedu (14. i 15. ožujka) a svi ljubitelji futsala i sveučilišnog sporta mogli su uživati u sjajnim i uzbudljivim utakmicama u kojima se vidjelo da ove godine neće biti izraženog favorita već će gotovo sve momčadi do zadnjeg kola voditi bitku za plasman među četiri najbolja i Unisport Finalse koji se održavaju koncem svibnja u Biogradu na moru. Sveučilišni futsal svake godine kvalitetom podiže ljestvicu, a pokazatelj toga su brojni igrači koji uz svoja matične akademske institucije nastupaju i u 1. hrvatskoj malonogometnoj ligi (Futsal Dinamo, Nacional, Osijek, Uspinjača, Vrgorac, Split Tommy).

Što se tiče samih rezultata u prva tri kola, VERN je, motiviran prošlogodišnjim rezultatskim podbačajem, krenuo najuvjerljivije upisavši  tri  pobjede. Najugodnije iznenađenje je zasigurno Vukovar koji je priredio veliko iznenađenje pobijedivši ekipe s prošlogodišnjeg Finals-a (Split i Zadar) Aktualni europski prvaci, Sveučilište u Zagrebu, su neočekivano upisali  dva  poraza na početku natjecanja i tek u trećoj utakmici porazivši razigrani Vukovar visokim rezultatom podsjetili na neke bolje dane. Pred nama su još četiri ligaška kola koja će se održati u Vukovaru, Zadru i Zagrebu te ne sumnjamo da nas očekuje još mnogo napetih i kvalitetnih dvoboja.  

Detaljne podatke o svim utakmicama možete vidjeti u našem rezultatskom sustavu na početnoj stranici unisport.hr portala.

REZULTATI:

1.KOLO

BALTAZAR – VERN (2:3)
ZAGREB – SPLIT (1:2) 
ZADAR – VUKOVAR (1:3)
OSIJEK – DUBROVNIK (3:1)

2.KOLO

BALTAZAR – OSIJEK (3:2)
ZADAR – ZAGREB (6:2)
DUBROVNIK – VERN (2:4)
VUKOVAR – SPLIT (5:3)

3.KOLO

SPLIT – ZADAR (3:2)
DUBROVNIK – BALTAZAR (3:5)
ZAGREB – VUKOVAR (7:1)
OSIJEK – VERN (0:3)

POREDAK

Poredak

Ekipa

Utakmica

Bodovi

+/-

1

VERN

3

9

+6

2

Baltazar

3

6

+2

3

Split

3

6

0

4

Vukovar

3

6

-2

5

Zadar

3

3

+1

6

Zagreb

3

3

+1

7

Osijek

3

3

-2

8

Dubrovnik

3

0

-6


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave