Posljednje kvalifikacijsko natjecanje prije početka UniSport Futsal Lige

Zagreb će u utorak 31.1.2017. od 9:00h u sportskoj dvorani Martinovka (Miramarska bb) biti domaćin posljednih 6 kvalifikacijskih susreta za popunu UniSport Futsal Lige.

Do zadnjeg koraka došlo je 6 ekipa koje će se boriti za 2 slobodna mjesta i pridružiti se ekipama koje su već ranije (plasmanom iz prošle godine ili kao pobjednici regionalnih kvalifikacija) rezervirale svoje mjesto.

Ovih 6 ekipa ćemo ždrijebom razvrstati u dvije podskupine, vodeći računa o plasmanu u dosadašnjem dijelu natjecanja (2 jakosne skupine) te će u svakoj skupini igrati po sistemu "svaki sa svakim". Najbolji iz podskupine stječu pravo nastupa u Ligi. Ždrijeb će se održati 30.1.2017. u 19:00h u prostorijama Hrvatskog akademskog sportskog saveza (Trg Dražena Petrovića 1, Zagreb).

Ekipe sudionici dodatnih kvalifikacija:

1. jakosna skupina
   1. Sveučilište u Rijeci
   2. Sveučilište u Dubrovniku
   3. Veleučilište L.Ružičke u Vukovaru
2. jakosna skupina
    4. Tehničko veleučilište Zagreb
    5. Veleučilište u Sl.Brodu
    6. Veleučilište u Šibeniku

Vjerujemo da nas očekuje izuzetno zanimljivo i izjednačeno natjecanje jer su ekipe kroz dosadašnji tijek natjecanja pokazale napredak u odnosu na prošlu sezonu, trenira se izgleda, te je teško odrediti favorite.  Pozivamo vas da se uvjerite u kvalitetu ekipa, uživate u futsalu i podržite sve sudionike. Sva futsal natjecanja možete pratiti putem rezultatskog sustava (rezultati, strijelci, statistika...) na našoj UniSport stranici.

Raspored natjecanja (parovi će biti poznati nakon ždrijeba):

1. utakmica 9:00h: A-skupina
2. utakmica 10:15h: B-skupina
3. utakmica 11:30h: A-skupina
4. utakmica 12:45h: B-skupina
5. utakmica 14:00: A-skupina
6. utakmica 15:15: B-skupina
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave