UniSport Futsal Liga: VERN uvjerljivo kroz kvalifikacije Sjever

Varaždin je 19.12.2016. bio domaćin 4.i 5.kola kvalifikacijske skupine SJEVER u kojoj je nastupilo pet ekipa (VERN, Sveučilište u Rijeci, TVZ, ZŠEM i Sveučilište Sjever). U preostalih četiri utakmice koje su odigrane ovdje u Varaždinu riješene su sve nedoumice o plasmanu.

Ekipa VERN-a je kao prvoplasirana ekipa u ovoj skupini stekla pravo nastupa u UniSport Futsal Ligi sa četiri pobjede i gol razlikom +14 (20-6) što dokazuje da su ove godine motivirani i spremni pokazati svima da je prošla sezona bila ipak podbačaj za ovu ekipu u kojoj igra pregršt vrhunskih igrača futsala.

Riječani nakon što su zbog organizacijskih izbivali iz UniSport Futsala vratili su se u stvarno zanimljivom izdanju te će kao drugoplasirani u ovoj skupini pokušati izboriti se za mjesto u Ligi kroz dodatne kvalifikacije. Ekipa iz Rijeke igra zanimljiv futsal i čini se da imaju ogroman potencijal za napredak. Jedan bivši reprezentativac Hrvatske u futsalu, kojeg nećemo imenovati, rekao je da bi ih stvarno volio trenirati jer je vidio ogroman potencijal u toj ekipi. Smatramo to pozivom Riječanima da krenu hrabrije u futsal jer imaju što pokazati.

Ekipa Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ) još je jedna ekipa koja je u zadnjim godinama napredovala i sada imaju šansu domoći se nastupa u Ligi kroz dodatne kvalifikacije. Iza Riječana su samo zbog slabije gol razlike što nam daje za pravo da će u dodatnim kvalifikacijama biti važan čimbenik. Bravo i za voditeljicu Nataliju Špehar koja je prepoznala trud svojih studenata te im omogućila uvjete za napredak.

Ekipa Zagrebačke škole ekonomije i menagementa (ZŠEM) podbacila je u odnosu na prošlu sezonu kada su bili dio Lige. Treba im novi zamah kako bi se vratili na nivo na kojem su bili prošle sezone no poznavajući njih znamo da će to biti tako.

Jedino razočarenje ovih kvalifikacija je ekipa Sveučilišta Sjever koja jednostavno nije bila konkurentna niti u jednom segmentu.

 

Rezultati 4. i 5.kola:

VERN - Sjever 8:1 

Rijeka - TVZ 1:1

Sjever - ZŠEM 1:5

TVZ -VERN 2:5

 Poredak nakon odigranih 5 kola:

1.VERN

2.Sveučilište u Rijeci

3.TVZ

4.ZŠEM

5.Sveučilište Sjever 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave