Šest najboljih ekipa borit će se za finale

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku borit će se sutra protiv Tehničkog veleučilišta Zagreb za ulazak u polufinale i finale. Pridružit će im se i ekipa Sveučilišta u Splitu koja će zaigrati s Veleučilištem Lavoslava Ružičke u Vukovaru, te ekipom Sveučilišta u Zagrebu i Rijeci.

Prvi dan natjecanja u muškoj odbojci na pijesku završila je i više nego s oduševljenjem što samih natjecatelja, što ostali gledatelja i navijača. Od ukupno devet timova njih šest plasiralo se za ulazak u polufinale i finale. Prvu utakmicu otvorila je ekipa Tehničkog veleučilišta Zagreb koja je pobijedila Sveučilište Sjever s rezultatom 2:0. Sljedeća utakmica i pobjeda TVZ-ovaca protiv Veleučilišta VERN' donijela im je prolazak za daljnji tijek natjecanja.

„Ova natjecanje vjerojatno je najbolje organiziran tip sportskog natjecanja u Hrvatskoj Turnir samo ovisi o nama igračima i o onome što ćemo pokazati i koliko dati od sebe. Zadovoljan sam s igrom i svojim partnerom te se nadam odličnom uspjehu.“, rekao je Josip Obradović, član ekipe Tehničkog veleučilišta Zagreb.

 Najviše pažnje gledatelja i navijača plijenila je utakmica između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu. Zagrepčani su dali sve od sebe te su Splićane pobijedili s 2:1.

Svoje mjesto za prolazak dalje nije uspjela izboriti ekipa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli koja je u susretu protiv Osječana izgubila u oba seta. Iako je Sveučilište Sjever imalo čak dvije prilike da bude na tronu jednostavno danas nije bio njihov dan te su drugu utakmicu izgubili oba seta u nadmetanju s Vukovarčanima. Sutrašnji dan donosi nam ime pobjednika, a i još jednu idealnu priliku da momci pokažu vrhunsku i kvalitetnu igru.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave