Zagreb, Rijeka i Split predvode polufinaliste u stolnom tenisu

Ekipe Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci i Splitu ušle su u polufinale ženskog i muškog turnira UniSport Finalsa u Poreču.

Polufinale stolnoteniskog turnira na UniSport Finalsima u Poreču izborili su igrači Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Na ženskom turniru u polufinalu će igrati stolnotenisačice sa zagrebačkog, riječkog, splitskog sveučilišta i Sveučilišta Sjever.

Prošlogodišnji prvaci u stolnom tenisu, sa Sveučilišta u Zagrebu, izborili su pravo nastupa u polufinalu pobjedom nad Tehničkim veleučilištem Zagreb 3:0.

U polufinalu, zagrebački stolnotenisači će se sukobiti s predstavnicima Sveučilišta u Rijeci koji su u četvrtfinalu pobijedili stolnotenisače Sveučilišta Sjever, također 3:0.

Drugog finalista odlučiti će stolnoteniski meč između igrača Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Osijeku. Splićani su u četvrtfinalu svladali predstavnike Veleučilišta Vern, a Osječani su se na putu do polufinala sukobili sa stolnotenisačima Veleučilišta u Slavonskom Brodu. Obje ekipe su četvrtfinalne pobjede ostvarile bez izgubljenog seta.

Ekipe Zagreba i Rijeke ostvarile su izravan plasman u polufinale osvajanjem prvih mjesta u svojim skupinama, dok su se za ostala dva mjesta u polufinalu borile ekipe Sveučilišta u Zadru, Osijeku, Splitu i Sveučilišta Sjever.

Stolnotenisačice Sjevera su u pet setova svladale Splićanke i u polufinalu će igrati s djevojkama iz Zagreba, a Riječanke će u drugom polufinalu dočekati ekipu iz Zadra koje su u četvrtfinalnom dvoboju svladale stolnotenisačice Osijeka 3:2.

Trenerica stolnoteniskih ekipa iz Rijeke Željana Marić kaže kako su veseli što su se obje ekipe plasirale u polufinale. “Što bude bit će, ali mi ćemo se boriti do kraja.”
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave