Dodatne kvalifikacije UniSport Futsal Lige

Dodatne kvalifikacije za nastup u UniSport Futsal Ligi 2015./2016., održat će se u Zagrebu, u centru MNK Fusio na zagrebačkom velesajmu 19. siječnja 2016. godine. Svoj prolaz među osam najboljih i pravo sudjelovanja u Ligi tražit će ekipe Veleučilišta u Šibeniku, Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera iz Osijeka te Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM). Dvije najbolje plasirane ekipe nastavljaju nastup u Ligi, dok će najlošije plasirana momčad sreću morati potražiti iduće akademske godine. U prvom susretu u 10 sati sučelit će se ZŠEM i Sveučilište u Osijeku, dok će u drugoj utakmici u 11 sati igrati Veleučilište u Šibeniku i ZŠEM. Posljednja utakmica nakon koje ćemo znati konačan poredak, održat će se u 13:30 sati između Sveučilišta u Osijeku i Veleučilišta u Šibeniku.

Podsjećamo, izravno plasirane ekipe u Ligu su prošlogodišnji osvajači prva tri mjesta, odnosno Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu te Veleučilište VERN'. Kroz fazu kvalifikacija svoj su plasman zaslužili Veleučilište Lavoslava Ružičke iz Vukovara kao najbolji u skupini ISTOK, Sveučilište u Zadru iz skupine JUG te Veleučilište Balzatar iz Zaprešića iz skupine SJEVER. 

Liga će se odigravati u nastavku akademske godine, a najbolje četiri ekipe odlučit će o novom nacionalnom sveučilišnom prvaku na UniSport Finalsima, koji će se održati u Poreču krajem svibnja 2016. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave