Puljanke se pokazale u najboljem svjetlu u odbojci na pijesku

Usprkos suncu i vrućini, igračice su pokazale vrhunsku igru u kojoj su mogli uživati brojni posjetitelji.

Odigrane su utakmice ženske odbojke na pijesku za ulazak u polufinale i finale. Na terenu je dominirala ekipa Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule i pobijedila je ekipu Sveučilišta u Zagrebu s uvjerljivih 2:0. Svoje mjesto u završnici turnira izborila je i ekipa VERN-a koja je imala najveću navijačku podršku, a nakon teške i mukotrpne igre s Veleučilištem Baltazar odličnom se pokazala i ekipa Sveučilišta Sjever pobjedom od 2:1. Napeta je bila i utakmica između igračica Splita i Zadra u kojoj su Splićanke s 2:0 svladale svoje protivnice.  

Usprkos suncu i vrućini, igračice su pokazale vrhunsku igru u kojoj su mogli uživati brojni posjetitelji. Nekima je sunce ipak bilo previše, pa je tako ekipa Zadra zbog zdravstvenih problema u završnom ogledu s Vukovarom predala utakmicu. Treneri i voditelji sporta bili su zadovoljni igrom. Suđenje je bilo u skladu sa svim pravilima i igračice su se tijekom igre držale načela  „fair playa“.

„Treniram odbojku na pijesku i u dvorani. Unatoč mojoj ozljedi, zadovoljna sam kako smo odigrale. Družimo se, zabavljamo i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo“, izjavila je Sara Radanović, studentica iz Zagreba.

Nikolina Paljuh, igračica Sveučilišta u Rijeci, bila je zadovoljna kako je njezina ekipa odigrala protiv Sveučilišta u Osijeku: „Super utakmica, svi se družimo i ako još nešto i osvojimo, bit će još bolje.“

Sutra pada odluka o prvakinjama i nadamo se još jednom vrhunskom danu za uživanje na užarenom porečkom pijesku.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave