Split je iduća dva dana nacionalni studentski futsal centar

Čak 14 studentskih futsal susreta odigrat će se 14. i 16. ožujka u sportskim dvoranama Gripe i Poljud u Splitu u muškoj i ženskoj konkurenciji te kao savršen početak drugog semestra i nastavka zanimljive UniSportHR sezone.

Četvrto i peto kolo UniSport HR Futsal Lige

UniSportHR Futsal Liga nastavlja se velikim okršajima četvrog i petog kola u borbi za nacionalnu sveučilišnu futsal titulu. Nakon Zagreba, najboljih osam ekipa ovoga su se puta preselile u Split, a susrete će igrati po sljedećem rasporedu.

Na vrhu tablice s jednakim brojem bodova trenutno se nalaze Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku i Sveučilište u Splitu, a prate ih Sveučilište u Zagrebu i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment.

S prvog mjesta na tablici na prva tri kola se osvrnuo i kapetan sveučilišne reprezentacije J. J. Strossmayer u Osijeku, Josip Šalaj: “Ukupan dojam nakon tri kola je vrlo dobar s obzirom da smo ostvarili 3 pobjede. VEVU nam se ponovo pokazao kao težak protivnik, ali uz našu snalažljivost i malo sreće uspjeli smo zaostatak od 1-2 preokrenuti u našu pobjedu 3-2. Nakon toga smo se opustili i smatram da smo utakmice protiv Sveučilišta Sjever i Sveučilišta u Zadru cijelo vrijeme kontrolirali i na kraju ostvarili visoke pobjede. Atmosfera u našoj ekipi je uvijek dobra, no nema razloga za pretjeranu euforiju jer su tek tri kola prošla i svašta se još može dogoditi. Mi znamo koji je naš cilj i napravit ćemo sve da ga ostvarimo.”

Hoće li ove četiri ekipe zadržati svoje pozicije ili će studenti Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Sveučilišta u Zadru, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilišta Sjever pomrsiti planove, pratite uživo na našem YouTube kanalu UniSportTV.

Futsal poluzavršnica za studentice 

UniSport HR futsalerke po prvi će puta u ovoj sezoni istrčati na futsal terene i to u sklopu sveučilišna futsal državne poluzavršnice na Poljudu.

 

Između šest ekipa saznati ćemo četiri najbolje s pravom nastupa na UniSport Finals državnoj završnici u lipnju, a ne sumnjamo u dobre mečeve i zanimljive poteze. Naime, prošlogodišnje (i dugogodišnje) prvakinje Sveučilišta u Zagrebu i viceprvakinje Sveučilišta J. J. Strossmayer u Osijeku nalaze se u grupi A, a brončane s prošlih Finalsa studentice iz Rijeke ovoga puta nisu na popisu što u grupi B ostavlja mjesta za iznenađenja. 

Pozivamo vas na splitske tribine odakle možete uživati u futsal izvedbama naših studenata iz prvog reda. Za sve one koji ne mogu biti u Splitu, ne zaboravite se upaliti YouTube kanal UniSport TV.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave