Pred odbojkašicama i odbojkašima borba za plasman na UniSport Finals

Točno mjesec dana dijeli nas od UniSport Finals državne završnice, a u još nekoliko sportova preostalo nam je saznati putnike za Poreč, počevši s odbojkom. Poluzavršnica odbojke kod studentica i studenata održava se 10. svibnja u regiji Istok i regiji Jug te 17. svibnja u regiji Sjever. 

JUG

Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci i domaćin, Sveučilište u Zadru, u utorak će u Sportskom centru Višnjik odigrati međusobne susrete u muškoj i ženskoj konkurenciji. Utakmice se igraju paralelno s početkom od 14h, a prvoplasirana ekipa kod studentica, odnosno prve dvije ekipe kod studenata stječu nastup za državnu završnicu u Poreču.

ISTOK

Paralelno sa Zadrom, na istoku Hrvatske, preciznije u Osijeku, Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku ugostit će u utorak 10. svibnja tri ženske ekipe, a samo najbolja prolazi u daljnu fazu natjecanja, tj. završnicu u Poreču.  

SJEVER

Skupina regije Sjever posljednja se igra u utorak 17. svibnja u Zagrebu u Domu odbojke Bojan Stranić. Domaćini i trenutni državni prvaci studenti Sveučilišta u Zagrebu snage će odmjeriti sa studentima Sveučilišta u J.J. Strossmayer u Osijeku i Sveučilišta Sjever, dok ćemo kod studentica pratiti susrete UNIZG, Bernaysa te Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. 

Svi koji žele pratiti nastupe i rezultate naših odbojkaša i odbojkašica mogu to učiniti uživo preko naše aplikacije UniSport Digital, dostupne za Android i iPhone.  


  

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave