Odbojkašice UNIZG i BERNAYS-a izborile državnu završnicu UniSport Finals

Dom odbojke Bojan Stranić u Zagrebu bio je danas poprište susreta UniSportHR odbojkaške poluzavršnice Regije Sjever te su i posljednje dvije ekipe izborile nastup na završnici UniSport Finals u Poreču.

Natjecanje je otvorila uvjerljiva pobjeda Sveučilišta u Zagrebu nad Međimurskim veleučilištem u Čakovcu s 3:0 (25:6, 25:10, 25:5), a studentice UNZG imale su impozantnu statisku s čak 17 asova i 39 smečeva. Detaljnu statistiku pogledati možete na našij UniSport Digital aplikaciji. 

U drugom, nešto napetijem susretu, gledali smo ekipe Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment i Sveučilišta u Sjever, a slavile su djevojke Bernaysa s 2:0 (25:14, 25:12).


UNIZG i Bernays (Regija Sjever) pobjedama su osigurali mjesto na UniSport Finals državnoj završnici, gdje će se u polufinalnim utakmicama susresti sa Sveučilištem u Rijeci (Regija Jug) te Sveučilištem J. J. Strossmayer u Osijeku (Regija Istok). 

Iz Regije Sjever put Poreča ići će i odbojkaši Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Osijeku, koji su svoj plasman zaradili bez borbe. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave