Dvije zagrebačke ekipe Regije Sjever izborile plasman na UniSportHR završnicu u nogometu

Kvalifikacijske utakmice Regije Sjever za odlazak na završnicu UniSportHR Nogomet odigrale su se 6. lipnja na zagrebačkom Zagrabellu. Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Slavonskom Brodu, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Sveučilište Sjever istrčali su na teren od 18h, a samo su dvije ekipe izborile prolaz u daljnu fazu natjecanja. 

TVZ 3:0 UNIN

Pregršt dobrih šansi, atraktivnih poteza i napete atmosfera tijekom cijele utakmice, uz par oštrih startova i sukoba vladali su danas na Zagrebellu u utakmici između TVZ-a i Sveučilišta Sjever. Nažalost zbog tjelesnog umora i sunca, utakmica je ranije završena u korist TVZ-a sa rezultatom 3:0. U konačnici, studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu pokazali su bolju kvalitetu i koncentriranost te zasluženo slavili. 

UNIZG 11:0 UNISB

Drugi susret kvalifikacija bio je jednosmjeran i odlučen već u prvih 10min u korist Sveučilišta u Zagrebu kada su na kontu već imali 3:0.  Do kraja utakmice su samo mirno povećavali razliku za siguran prolaz na završnicu UniSportHR Nogomet. Denis Beriša je postigao 6 zgoditaka i time zaslužio titulu najkorisnijeg igrača susreta.

Kvalifikacijske utakmice Regije Istok očekuju nas 7. lipnja u Vukovaru (studenti) i Osijeku (studentice), nakon čega ćemo znati konačnu listu putnika na državnu završnicu. 

Rezultati su dostupni na webu unisport.hr te na UniSport Digital aplikaciji. 

GALERIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave