TVZ i UNIZG podijelili zlata u Rocket League i CS:GO

Jedan od najspektakularnijih borilišta danas, bio je onaj e-sporta gdje smo saznali nacionalne prvake u Counter Strike i Rocket League, dvije igre koje su uz FIFA i Legaue of Legends premijerno na državnoj završnici UniSport Finals. 

U finalu Rocket Legaue bila je ekipa Svečilišta u Zagrebu došla je iz ‘gornje’, a ekipa Tehničkog veleučilišta u Zagrebu iz ‘donje’ tablice što znači da je ekipa Zagreba imala pravo izgubiti jedan meč budući da su bili bez poraza. To su pravo i ostvarili, izgubivši 4:0, što je bilo veliko iznenađenje i za njih i za sve okupljene budući da su zaista cijele ove sezone neprikosoveni kraljevi Rocket League-a. Izgleda da im je pauza između prvog i drugog finala pomogla, u drugom su dinamičnom meču pobijedili 4:1 te uspjeli opravdati status favorita. 

Tehničko velečilište bio je favorit drugog dvoboja u CS:GO-u, osvojivši sve što se u studentskom natjecanju moglo osvojiti, uz dodatnu olakšavajuću okolnost da je Sveučilište u Zagrebu bilo oslabljeno. Unatoč tome, gledali smo odličnu seriju u kojoj je ekipa TVZ-a pobijedila s 3:1 i osvojila prvo mjesto - potpuno zasluženo iako neizvjesnije od očekivanog.

 

Iz tehničke prespektive imali smo odličan turnir, na čemu zahvaljujemo našim partnerima i sponzorima iz MSGW. 

GALERIJA FOTOGRAFIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave