Pred brojnim navijačima studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu osvojili 3x3 titulu

Sunčano subotnje poslijepodne bilo je rezervirano za odigravanje posljednjih 3x3 košarkaških susreta na UniSport Finalsima. Deset ekipa u konkurenciji studenata i deset u konkurenciji studentica borilo se za prolaz u najuži krug natjecanja - utakmice za treće mjesto i veliko finale. 

U konkurenciji studentica, za treće mjesto nadmetale su se studentice sa Sveučilišta u Zadru i Sveučilišta u Vukovaru te su Zadranke pobijedile rezultatom 18:10. Finalni susret bio je onaj između ekipa Zagreba i Splita, a koji je završio rezultatom 15:14 te su tako i drugu košarkašku titulu sveučilišnih prvakinja u košarci 3x3 odnijele Zagrepčanke. 

U konkurenciji studenata u susretu za treće mjesto igrali su Sveučilište u Splitu i Veleučilište u Karlovcu. Karlovac je uvjerljivo pobijedio rezultatom 21:11 i uzeo broncu. U finalu smo gledali i napeto pratili susret između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Dubrovniku, ekipa koje su i u kvalifikacijama za Finalse pokazale da će biti ozbiljni konkurenti. Susret je završio rezultatom 21:16 u korist Zagreba koji su svom sveučilištu donijeli i treću košarkašku tutulu.

FOTOGALERIJA 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave