Zaključak UniSport Finalsa 2022 - Poznati i ukupni pobjednici

Nakon dva fantastična dana vrhunskog sportskog nadmetanja na terenima diljem Poreča, poznati  su novi sveučilišni prvaci i prvakinje u ukupno 11 sportova. Najveće studentsko sportsko  natjecanje u Hrvatskoj, ali i šire, s preko tisuću sudionika, i ove je godine opravdalo sve epitete pa Unisport Finals s razlogom nosi naziv najvećeg studentskog spektakla.  

Osmijesi od uha do uha, unikatne medalje oko vrata kao simbol najljepšeg životnog doba, pokoja suza radosnica i emocije koje pršte na sve strane, najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog  događaja. 

“Osjećaj je zaista divan, jako nam puno znači. Dugo godina smo čekale da pobijedimo  i osvojimo zlato“, istaknula je Stela Galešić, kapetanica Sveučilišta u Zagrebu. Njezina ekipa u  finalu ženske košarke je svladala velike konkurentice, studentice splitskog Sveučilišta. 

Zlato u muškoj odbojci pak, putuje sa Sveučilištem Josipa Jurja Strossmayera u Osijek, a kapetan  Davor Bogdanović je komentirao: ”Uvijek je gušt igrati ovakve utakmice i turnire. Sve je na  jednom jako visokom nivou i sve funkcionira. Hvala svima na lijepoj organizaciji, zaista ste nas  lijepo udomaćili.“ 

I ove godine rušili su se rekordi, u polufinalima ispadali favoriti, a nijanse odlučivale najbolje u pojedinim disciplinama. Detaljne rezultate i izvještaje sa sportskih borilišta, provjerite na web  stranici unisport.hr te na aplikaciji Unisport Digital. Izvan sportskih minuta, rodila su se i neka  nova prijateljstva, stvorile nezaboravne uspomene za cijeli život te smo ispisali još jedno uspješno  poglavlje Unisport Finalsa. Što drugo poručiti, nego da smo već sad krenuli s odbrojavanjem do  sljedeće godine i novog izdanja Unisport Finalsa! 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave