UniSportHR Futsal (Regija Centar): TVZ bez poteškoća izborio Futsal Ligu

UniSportHR Futsal sezona službeno je započela današnjim utakmicama Regije Centar u Sportskoj dvorani Martinovka u Zagrebu. Studenti Visoke policijske škole, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu te Sveučilišta VERN odigrali su međusobne susrete, a samo je jedna ekipa ostvarila nastup u UniSport Futsal Ligi. 

Pobjeda VPŠ-a u debitantskom nastupu

Visoka policijska škola nova je u UniSportHR Futsal natjecanju, a na prvu pobjedu nisu trebali dugo čekati - u debitatnskom nastupu slavili su 5:4 protiv ekipe VERNA. Najzaslužniji za to bio je Toni Salatović s čak četiri pogotka, čime je odnio i zaslugu najboljeg strijelca kvalifikacija ove regije. Bila je to utakmica s puno izmjena u vodstvu i izjednačenja te čak 63 ukupna udaraca na gol. Presudni trenuci bili su početkom drugog dijela kada Salatović odvaja svoju momčad na 3:5 nakon čega su VERN-ovci odgovorili još jedino u vidu Filipa Zrnčića koji smanjuje na konačnih 4:5.

Visokih 6:1 u susretu VPŠ-TVZ

Druga utakmica ponudila je susret studenata VPŠ-a i iskusne ekipe Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, a TVZ-ovci su slavili s visokih 1:6. Utješan gol Visoke policijske škole postigao je Mihael Posavec, dok su se s druge loptu u mrežu uputili Branimir Puljić, Dario Josipović, Luka Cerovečki, Petar Jazvić, Marko Šantor i Luka Atalija. 

 

I druga pobjeda Tehničkog veleučilišta u Zagrebu

Susret nakon kojeg smo saznali sigurnog putnika za Futsal Ligu bio je onaj između Sveučilišta VERN i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Bila je to utakmica s puno prekršaja, žutih kartona, a zanimljivo je i svaka ekipa promašila po jedan deseterac. Ipak, većinu utakmice dirigirali su studenti TVZ-a koji na kraji i odnose pobjedu 4:0. Dva gola pala su početkom drugog poluvremena kada su precizni bili Dario Josipović i Matej Pavić, a rezultatski su utakmicu zaključili Branimir Puljić i Luka Cerovečki u posljednje tri minute igre.

Iz redova TVZ-a prokomenitali su uspjeh i plasman u UniSport Futsal Ligu:

“Prije svega željeli bi čestitati protivnicima, odigrali smo dvije dobre utakmice protiv dva dobra protivnika. Od početka sezone, nova uprava postavila je ciljeve visoko, tako da je direktan plasman na UnisportHR futsal ligu bio očekivan. Ekipa je znatno pomlađena i izmjenjena u odnosu na prošlu godinu te imamo dobar spoj mladosti i iskustva. Veselimo se novim susretima na Unisport HR ligi.”

Podsjetimo, UniSportHR Futsal kvalifikacije nastavljaju se 22.11. u Vukovaru utakmicama Regije Istok, dok su 28. i 29. studeni rezervirani za Regiju Jug u Zadru te Regiju Sjever u Varaždinu.

REZULTATI | GALERIJA 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave