Utemeljen Počasni odbor Europskoga sveučilišnoga prvenstva u borilačkim sportovima Combat Zagreb 2023.

Na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 15. prosinca utemeljen je Počasni odbor Europskoga sveučilišnoga prvenstva u borilačkim sportovima Combat Zagreb 2023.

Počasni odbor čine predstavnici Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza, Kineziološkog fakulteta, Studentskog centra u Zagrebu, Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Grada Zagreba, Sportskog saveza Grada Zagreba, Hrvatskog akademskog sportskog saveza i Hrvatske turističke zajednice.

Riječ je o najvećem europskom sveučilišnom prvenstvu u 2023. godini, domaćin kojega će biti Sveučilište u Zagrebu i Zagrebački sveučilišni športski savez. Combat Zagreb 2023 održavat će se od 19. do 24. srpnja u četirima dvoranama, a očekuje se da će na natjecanju sudjelovati više od 1200 natjecatelja s više od 400 europskih sveučilišta, koji će svoje snage odmjeriti u judu, karateu, taekwondou i kickboxingu.

Uz gore navedene institucije, u organizaciji sudjeluju i četiri krovna nacionalna saveza, koji će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti kvalitetnoj organizaciji natjecanja, a to su Hrvatski judo savez, Hrvtaski karate savez, Hrvatski kickboxing savez i Hrvatski taekwondo savez.

Uz brojne natjecatelje, na natjecanju se očekuje i velik broj volontera iz cijele Europe. Više informacija o tome kako se uključiti u organizaciju najvećeg akademskog međunarodnog natjecanja u 2023. godini možete pronaći OVDJE.

🔗 Pročitajte više informacija o EUSA Combat 2023.

📸 Pogledajte cijelu fotogaleriju.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave